Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: Ion Dumitrel abia întors din zona inundațiilor: ” Eu am mai văzut inundații, dar așa ca la Răchita nu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ion Dumitrel a participat sâmbătă noaptea la ședința extraordinara a Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, cu secretarul de stat, șeful DSU, dr. Raed Arafat, pentru a purta discuții cu prefectul județului Alba și cu primarii localităților lovite de viitură și comanda ISU.

citește și: FOTO/VIDEO AERIAN. Inundațiile din Sudul județului Alba. Imagini de coșmar: Mașini luate de apă și zeci de gospodării inundate. Localnică: “Sunt de 80 de ani, dar așa ceva nu am văzut niciodată”

YouTube video

”Eu am fost la Răchita. La Pianu au fost colegii mei, vicepteședintele Hațegan, la Săliștea a fost Dan Popescu, administratorul și cu dl Fulea vicepreședinte, și la Balomir. Eu am fost la Răchita. A plouat puternic nu mi-am închipuit că va fi chiar așa. În primul rând că nu există victime și ăsta e un lucru extraordinar. O singură clădire a căzut, era în construcție. În rest sunt numai inunbdate, dar, cu tot necazul ăsta oamenii nu au fost afectați  ca și integritate. În schimb sunt multe lucruri de făcut. Jandarmii, ISU colegii de la primărie au intervenit. Amliniștit oamenii, de mâine încolo ne apucăm de treabă. Oamenii au mers la vecini la neamuri nu au rămas în casele care au fost afectate, inundate. Au căzut stâlpii de energie electrică. Toată zona e afectată. Eu am mai văzut inundații, dar așa ca la Răchita nu am mai văzut. Răchita e cea mai afectată. E și valea strâmtă, s-a adunat apa”, a declarat Ion Dumitrel, președintele CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urmărire ca în filme la Alba Iulia, sâmbătă noaptea: Adolescent de 16 ani, REȚINUT după ce a furat o mașină și a încercat să fugă de polițiști. A fost oprit cu ajutorul dispozitivului de tip ,,SPIKE” la Tăuți Un adolescent de 16 ani din Șugag a furat o mașină și a încercat să fugă de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea