Rămâi conectat

Actualitate

Victor Ciorbea e pe făraș. Opozitia s-a înteles cu UDMR pentru a pune un maghiar în funcția de Avocat al Poporului

Ziarul Unirea

Publicat

în

UDMR îl susține pe Eckstein Kovacs Peter pentru funcția de Avocat al Poporului, care a fost „un ministru bun, a fost un candidat extraordinar la Primăria Cluj-Napoca și un consilier bun pentru Traian Băsescu”, a anunțat Kelemen Hunor, președintele UDMR.

Întrebat, joi, la Cluj-Napoca într-o conferință de presă care este poziția UDMR față de o eventuală desemnare a lui Eckstein Kovacs Peter la funcția de Avocat al Poporului, Kelemen Hunor a spus că a fost informat despre această propunere de liderul USR, Dan Barna.

„Dan Barna mi-a zis acest lucru la telefon când am discutat cu el și mi-a zis că aceasta este propunerea lor și ce cred eu despre această propunere. Am spus că o vom susține. Asta este poziția noastră. Eckstein a fost un ministru bun, a fost un candidat la Primărie (Cluj-Napoca – n.r.) extraordinar, a fost un consilier bun pentru Băsescu, va fi și un Ombudsman bun, va avea voturile noastre. Restul nu contează, criticile. Îl vom susține, bineînțeles”, a afirmat Kelemen.

Eckstein Kovacs Peter a fost senator, contracandidat al lui Kelemen Hunor la alegerile pentru funcția de președinte al UDMR dar a pierdut în fața actualului lider al Uniunii, iar anul trecut a demisionat din UDMR nemulțumit de poziția formațiunii față de legile justiției

 

Sursa: stiripesurse.ro

Sursa foto:  wikipedia.org


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Persoanele cu dizabilităţi din România vor avea o lege a pensiilor distinctă

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Persoanele cu dizabilităţi din România vor avea o lege a pensiilor distinctă Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, vineri 30 august 2024, că, pentru persoanele cu dizabilităţi, urmează să fie elaborată o lege a pensiilor distinctă, care să le asigure dreptul la un venit decent atât celor care s-au retras din activitate, cât şi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea