Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO: PSD, lovit din toate părțile, la Alba Iulia. Mircea Hava: ”Chiar se va duce în lada de gunoi a istoriei, acolo unde îi este locul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD este pe cale să se confrunte cu o înfrângere zdrobitoare, la Alba Iulia unde, după numărătoarea paralelă în 34 de secții de votare (din 50), a obținut un procent de doar 14,42%, la mare distanță de PNL care are 41,56% și a fost depășit și de USR-PLUS care a fost votat de 23,33% dintre albaiulieni.

Procentul social-democraților l-a făcut pe candidatul Mircea Hava să declare, duminică noaptea: ”PSD chiar se va duce la lada de gunoi a istoriei, acolo unde îi este locul!

”Bucuria mea mare este că împreună cu USR-ul, sper ca și PMP-ul să intre, trecem de 70%, chiar la rezultatele parțiale pe care le avem, și ăsta este un lucru deosebit. Asta înseamnă că PSD-ul chiar se va duce la lada de gunoi a istoriei, la igienizare, acolo unde îi este locul! Ceea ce este extraordinar, este că românii s-au trezit și asta s-a văzut prin participarea la vot. (…) Cred că este pentru a doua, sau a treia oară când vedem de fapt adevăratul bazin electoral al PNL-ului, la nivel de județ. (…) Nu a fost atâta ura față de PSD, ci a fost faptul că oamenii și-au dat seama că trebuie să vină la vot, că votul lor contează extraordinar de mult…”, a declarat Mircea Hava.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Grupul de Tulnicărese ”Apuseni”, invitat de onoare la Festivalul „Glasul Buciumului” din Munții Vrancei: Cartea ”Povestea Tulnicului din Munții Apuseni”, lansată cu ocazia zilelor orașului Câmpeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Grupul de Tulnicărese ”Apuseni”, invitat de onoare la Festivalul „Glasul Buciumului” din Munții Vrancei: Cartea ”Povestea Tulnicului din Munții Apuseni”, lansată cu ocazia zilelor orașului Câmpeni Grupul de Tulnicărese ”Apuseni” este invitat de onoare la Festivalul „Glasul Buciumului” din Munții Vrancei. Cartea ”Povestea Tulnicului din Munții Apuseni”, scrisă de nepoata Marianei Gligor, declarată „Tezaur Uman […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea