Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Moarte suspectă, într-un sat din Alba. Trupul neînsufleţit al unei bătrâne, descoperit la câteva săptămâni de la deces

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moarte suspectă, într-un sat din Alba. Trupul neînsufleţit al unei bătrâne a fost descoperit la câteva săptămâni de la deces.

Trupul neînsuflețit al unei bătrâne a fost descoperit, joi, 9 mai, în satul Cetea, comuna Galda de Jos, într-o casă ce aparținea fostului soț.

Bărbatul care de mai mulți ani trăiește în județul Hunedoara, folosea locuința de la Cetea ca și casă de vacanță și trecea ocazional prin zonă. Casa nu era locuită, bătrâna găsită decedată fiind stabilită în Germania de mai mulți ani, împreună cu fiul ei.

Sătenii povestesc că au văzut-o pe femeie pe la mijlocul lunii februarie, însoțită se pare de băiatul său:

„Femeia nu se putea descurca singură, o ducea băiatul. El ducea două bagaje, le ducea de aici până acolo, se întorcea după ea, o lăsa rezemată de un gard, de o poartă, a adus bagajele până la poartă și au intrat în curte. Mai mult nu i-am mai văzut. Când mergeam la lucru în schimb vedeam întotdeauna lumina aprinsă”.

Oamenii mai spun trupul neînsuflețit al femeii a fost descoperit de proprietarul casei, fostul soț al decedatei. Bătrâna era așezată în pat, acoperită. Cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsiere, iar poliţiştii fac verificări pentru a stabili în ce circumstanţe a survenit moartea femeii.

[nggallery id=7105]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea