Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO: Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, la Alba Iulia. Va vizita Sala Unirii, Cetatea Alba Carolina și Spitalul Județean de Urgențe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, se află joi, 9 mai 2019, într-o vizită la Alba Iulia și Cluj Napoca.

Viorica Dăncilă și-a petrecut noaptea la un hotel din Alba Iulia de unde, în jurul orei 11,30 a plecat la Cluj, potrivit președintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu. Acesta a mai spus că premierul se va întoarce la Alba Iulia joi după-masa și va vizita Sala Unirii, Cetatea Alba Carolina și Spitalul Județean de Urgențe.

Premierul s-a întâlnit cu mai mulți reprezentanți ai PSD Alba, ai Instituției Prefectului Alba și ai Inspectoratului Școlar Județean Alba.

YouTube video

De asemenea, se fac pregătiri pentru primirea premierului la fabrica de porțelan Apulum.

Viorica Dăcilă a precizat că nu va participa la Summit-ul de la Sibiu: „Am avut mai multe solicitări de la omologi de-ai mei din diferite state membre ale UE, am declinat aceste întâlniri bilaterale, am avut invitație să discutăm despre declarația de la Varșovia, unde m-am întâlnit cu omologii mei din statele din Europa Centrală și de Est și despre rezultatele președinției rotative deținute de România, dar nu era oportun să am întâlniti bilaterale în perioada Summit-ului. Am preferat astăzi să vin în teritoriu, să discut cu oamenii, să vedem ce mai putem face pentru această regiune”, a declarat premierul.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drept la replică PSD Alba: Un nou ostaș în slujba minciunilor liberale: traseistul Horațiu Florea!

Bera Larisa

Publicat

în

Drept la replică PSD Alba: Un nou ostaș în slujba minciunilor liberale: traseistul Horațiu Florea! Fostul nostru coleg, Horațiu Florea, a schimbat doar partidele, fără să-și îmbunătățească deloc cunoștințele. Ori este rău intenționat și mânat de colegii PNL-iști să spună prostii. Citește și: Comunicat de presă | Horațiu Florea : Inexactitățile expuse, ca să nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea