Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL, Florin Roman: Dragnea vinde vise primarilor pe care i-a jefuit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Disperat ca procentele PSD se evapora pe zi ce trece, Liviu Dragnea lansează o noua minciuna electorală, de aceasta data, in direcția primarilor. Pe care Dragnea, ca fost președinte de Consiliu judetean, i-a jefuit ca nimeni altcineva in țara asta.
Nici un om nu și-a bătut joc de primari așa cum a făcut Liviu Dragnea. Deși plânge acum pe umărul primarilor, Dragnea promitand 10 miliarde de euro prin Fondul de Dezvoltare și Investiții, nu spune ca sunt bani pe care PSDragnea i-a furat pur și simplu din bugetele locale prin așa-zisa “revoluție fiscală”.
Guvernarea Dragnea rămâne cea mai nociva pentru administrațiile locale, jefuite și umilite de un om plecat cândva din rândul aleșilor locali. Trecerea cheltuielilor sociale, măsura criticata chiar de primari PSD, a dus la stoparea investițiilor locale și la blocarea mai multor sute de primarii. Ce uita sa spună Dragnea, este ca banii din Fondul de Dezvoltare sunt alocați strict politic, ca sunt bani dați împrumut și care trebuie returnați.
Retorica mincinoasa uita și de faptul ca sunt finanțate doar lucrari începute și care sunt blocate din cauza jafului din bugetele locale, marca Liviu Dragnea. Va înșelați domnule Dragnea dacă credeți ca a doua oară ii mai pacăliți pe primari. Ca fost om de administrație ar fi trebuit sa știți ca minciuna are picioare scurte. Nici chiar la Teleorman nu cred va mai merge cu vise. Dar va înțeleg, pentru PSDragnea coșmarul vine in 26 mai, când romanii vor plăti factura unui regim mincinos și dictatorial!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drept la replică PSD Alba: Un nou ostaș în slujba minciunilor liberale: traseistul Horațiu Florea!

Bera Larisa

Publicat

în

Drept la replică PSD Alba: Un nou ostaș în slujba minciunilor liberale: traseistul Horațiu Florea! Fostul nostru coleg, Horațiu Florea, a schimbat doar partidele, fără să-și îmbunătățească deloc cunoștințele. Ori este rău intenționat și mânat de colegii PNL-iști să spună prostii. Citește și: Comunicat de presă | Horațiu Florea : Inexactitățile expuse, ca să nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea