Rămâi conectat

Politică Administrație

USR: România riscă să piardă banii europeni din cauza PSD-ALDE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Parlamentul European a votat  condiționarea fondurilor europene de buna funcționare a statului de drept și de combaterea eficientă a corupției și fraudelor.

Din păcate, România este vizată de această condiționare, după ultimii doi ani de guvernare PSD-ALDE, în care justiția a fost sub asediu. Săptămâna aceasta, la Bruxelles, s-a discutat cu îngrijorare despre situația statului de drept din țara noastră, iar avertismentele au fost clare pentru Guvernul de la București.

Ce stă în calea noastră și a realizării potențialului de dezvoltare pe care îl avem? Există un singur răspuns evident, și pentru români și pentru partenerii noștri europeni: hoția.

De aceea, Alianța 2020 USR PLUS susține sus și tare că “Fără hoție, ajungem departe.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate a alocat primele două contracte de finanțare către Organismul Intermediar Program Sănătate din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, în cadrul Priorității 1 a Programului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea