Rămâi conectat

Curier Județean

Șoferi din Alba, prinși și cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului sau la volanul unui autovehicul neînmatriculat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferi din Alba, prinși și cercetați de polițiști pentru conducere sub influența alcoolului sau la volanul unui autovehicul neînmatriculat

La data de 3 aprilie 2019, în jurul orei 16.40, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, în timp ce acţionau pe raza localităţii Băgău, comuna Lopadea Nouă, l-au depistat pe un bărbat de 70 de ani, din municipiul Aiud, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 3 aprilie 2019, în jurul orei 21.10, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada Principală din localitatea Tău, comuna Roșia de Secaș, l-au depistat pe un bărbat de 44 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 3 aprilie 2019, în jurul orei 18.50, Poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sebeş, în timp ce acţionau pe raza localităţii Draşov, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Sebeș.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului era expirată.

Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO| Dovadă de spirit civic la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: O femeie a găsit un portofel plin cu bani și acte și l-a înmânat jandarmilor. Proprietarul a fost identificat

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO| Dovadă de spirit civic la Festivalul Internațional de Folclor din Aiud: O femeie a găsit un portofel plin cu bani și acte și l-a înmânat jandarmilor. Proprietarul a fost identificat Ieri, 27 iulie, în cea de-a treia zi a Festivalului Internațional de Folclor de la Aiud, în jurul orei 20:00, proprietara unei locații din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea