Rămâi conectat

Politică Administrație

Proiect: Licitație pentru închirierea a 8 spații pentru vânzarea de înghețată și covrigi, în Alba Iulia. Prețul pornește de la 100 de euro/ lună pentru o tonetă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia vrea să scoată la licitație închirierea a 8 spații, în oraș, pentru amplasarea de tonete pentru vânzarea de înghețată și covrigi. În acest sens, solicită aprobarea Consiliului Local, printr-un proiect de hotărâre ce va fi supus spre aprobare în ședința din 29 martie.

Potrivit documentului administrativ, este vorba despre 7 spații/ terenuri, pentru amplasarea a 7 tonete destinate vânzării de îngheţată, după cum urmează: 3 locații situate în Parcul Unirii; o locație situată pe B-dul Transilvaniei, lângă Bl. 16; o locație situată pe str. Calea Moţilor lângă magazinul PROFI, o locație situată în Cetatea Alba Carolina, lângă Obelisc şi alta situată în Cetatea Alba Carolina, lângă Grădiniţa nr.8.

De asemenea, se propune licitație în vederea amplasării unei tonete destinate vânzării de covrigi, pentru o locaţie situată pe str. Calea Moţilor, lângă magazinul PROFI.

Preţul de pornire al licitaţiei publice va fi de 100 euro/ lună/ locaţie iar contractul de închiriere se va încheia pe o perioadă de 4 ani.

Potrivit caietului de sarcini al licitației, amplasarea şi ridicarea tonetelor pe/de pe locaţiile adjudecate se va face de către locatar, pe cheltuiala acestuia, locatarul având obligaţia de a lua toate măsurile pentru a evita producerea de stricăciuni dotărilor edilitare existente: borduri, pavaje, spaţii verzi, etc.), la amplasare/ridicare, la efectuarea aprovizionării cât şi pe întreaga durată de valabilitate a contractului de închiriere, repararea eventualelor stricăciuni produse din culpa locatarului ori a angajaţilor sau a prepuşilor acestuia urmând a se face pe cheltuiala locatarului, răspunderea revenindu-i în întregime.

Tonetele vor fi inscripţionate obligatoriu cu însemnele logo-ului municipiului Alba Iulia

Locatarul este obligat să obţină toate avizele şi autorizaţiile necesare, potrivit legii, atât pentru amplasarea tonetei, cât şi pentru desfăşurarea activităţii sale, răspunderea revenindu-i în întregime.

Este interzisă depozitarea oricăror bunuri, produse sau materiale sub tonetă, în jurul sau în vecinătatea acesteia, în caz contrar locatorul având dreptul de a rezilia unilateral contractul de închiriere, iară plata de daune în sarcina sa.

Locatarul are obligaţia respectării prevederilor legale în vigoare referitoare la igiena şi sănătatea populaţiei, protecţia consumatorilor, provenienţa şi calitatea mărfurilor, liniştea şi ordinea publică, protecţia muncii, precum şi obligaţia păstrării curăţeniei domeniului public atât în perioada desfăşurării activităţii cât şi la părăsirea amplasamentului.

Garanţia de participare reprezintă contravaloarea chiriei minime de pornire a licitaţiei pentru o perioadă de 6 luni, contravaloarea documentaţiei de licitaţie este de 10 lei şi taxa de participare este de 20 lei. Acestea se depun la casieria Serviciului Administrarea Domeniului Public şi Privat din subordinea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia până la termenul stabilit în documentaţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate a alocat primele două contracte de finanțare către Organismul Intermediar Program Sănătate din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, în cadrul Priorității 1 a Programului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea