Rămâi conectat

Actualitate

Vin CHINEZII! Singura ofertă pentru construcția autostrăzii Brașov – Ploiești aparține unei alianțe chinezo-turco-franceză

Ziarul Unirea

Publicat

în

O alianță chinezo-turco-franceză a depus singura ofertă pentru construcția autostrăzii Brașov – Ploiești.

„Doar CCCC-Makyol, în calitate de consorțiu chinez-turc, a prezentat astăzi o ofertă pentru etapa de ofertă inițială a contractului de parteneriat public-privat pentru realizarea Autostrăzii Ploieşti – Braşov. Ambele companii au experiența uriașa în ceea ce privește parteneriatul public-privat și concesiunea”, anunță cotidianul.ro.

Compania franceză EGIS este, de asemenea, de așteptat să facă parte din Compania de Proiect, sub rezerva aprobării de către Client.

Aceasta aduce un beneficiu pentru succesul consorțiului, știind că EGIS are o experiență solidă în ceea ce privește proiectele în contextul PPP, în special în ceea ce privește operarea pe termen lung a proiectelor de autostrăzi (3200 km de autostrăzi operate și 62 km de tuneluri operate). Aceasta va consolida competența consorțiului, cu abilități solide de finanțare, construcție și operare pentru proiectul Ploiești Brașov.

În cazul în care Clientul aprobă EGIS în cursul negocierilor, partenerul privat al companiei Proiectului se va dovedi a fi o alianță chinezo-turco-franceză.

Sursa: cotidianul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când se trece la ORA DE IARNĂ 2024: Data la care România dă ceasul înapoi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când se trece la ORA DE IARNĂ 2024: Data la care România dă ceasul înapoi În noaptea de 26 spre 27 octombrie, în ultima duminică a lunii, se trece la ora de iarnă 2024. Ceasurile se vor da înapoi cu o oră, iar ora 4:00 va deveni ora 3:00. În ultima duminică din luna octombrie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea