Rămâi conectat

Politică Administrație

Klaus Iohannis hotărât să convoace Referendum fără penali, în 26 mai, aceeași zi cu alegerile europarlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Klaus Iohannis hotărât să convoace Referendum fără penali, în 26 mai, aceeași zi cu alegerile europarlamentare

Președintele Klaus Iohannis a declarat marți, la o dezbatere, că vrea să organizeze un referendum în aceeași zi cu alegerile europarlamentare din 26 mai.

„Am inceput sa analizez impreuna cu echipa mea de la Cotroceni cum ar fi daca as convoca un referendum fix pentru data alegerilor europarlamentare. La inceput am fost putini relativ entuziasti, eu si alti 2-3, dar am reusit sa conving mai mult. Lucram deja intens la asta, analizam datele, variantele. Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum”, a spus Iohannis.

„S-a vorbit mult despre referendum si am spus in mai multe randuri ca lucrurile trebuie evaluate din mai multe puncte de vedere. Uneori, dorinta este una, putinta este alta. Nu am vrut sa convoc referendum doar sa ne aflam in treaba si sa nu participe lumea”, a adăugat șeful statului.

Iohannis a menționat că nu se mai pot accepta persoane condamnate în funcții publice.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Abrud va fi modernizat și dotat cu echipamente medicale performante: A fost semnat contractul de finanțare de peste 6,5 milioane lei Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate a alocat primele două contracte de finanțare către Organismul Intermediar Program Sănătate din cadrul Agenției pentru Dezvoltare Regională Centru, în cadrul Priorității 1 a Programului, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea