Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO| Surprize florale cu ocazia zilei de 8 martie pentru pasagerele unui autobuz din Alba: „Un gest simbolic, de admirație faţă de sensibilitatea şi frumuseţea femeii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De ziua internaţională a femeilor, reprezentatele sexului frumos din Alba, care au călătorit cu autobuzul pe ruta Țelna, au avut parte de o surpriză plăcută. Doamnele şi domnişoarele au primit câte un buchet de flori din partea conducătorului auto.

Astăzi este sărbătorită femeia. Unul dintre conducătorii auto, angajat al Societății de Transport Public din Alba Iulia, a oferit flori cu ocazia zilei de 8 martie, tuturor femeilor care au călătorit pe linia spre Țelna la ora 13.00.

Citește și: MESAJE de 8 MARTIE

 

Sabin a oferit o floare, un zâmbet şi o urare sinceră de ‘La mulţi ani’ tuturor călătoarelor, plăcut surprinse de gestul neașteptat al tânărului.

Citește și: Mesaje de dragoste • Mesaje de iubire • Declarații de dragoste • Mesaje de dragoste romantice care pot fi transmise prin SMS persoanei iubite

„Ziua de 8 Martie mi-a oferit minunatul prilej de a întâmpina cu flori doamnele şi domnişoarele care călătoresc aproape zilnic pe ruta Țelna. Astfel, printr-un asemenea gest simbolic, am încercat să îmi exprim întreaga stimă şi admiraţie faţă de sensibilitatea şi frumuseţea femeii”, a declarat Sabin.

[nggallery id=6833]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 30 APRILIE 2024: 470 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea