Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat PNL Florin Roman: ”PSDragnea umilește pensionarii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Au trecut 4 luni de când pensionarii beneficiari ai grupelor I și II de munca așteaptă creșterea pensiilor ca urmare a recalculării.

Legea adoptată de Parlament prevedea îndreptarea inechităților dintre beneficiarii grupelor de munca, pensionați înainte și după 1 ianuarie 2011. La momentul adoptării legii, am atras atenția că este o păcăleala a PSDragnea întrucât nu există nici personalul și nici softul necesar pentru recalcularea acestor pensii.

PSDragnea a negat evidențele și a susținut că noile pensii recalculate vor intra în plată la finele anului 2018, începând cu noiembrie. Din păcate, la ora actuală nici o pensie nu a fost recalculată în lipsa softului de la Casa Națională de Pensii.

Așadar, mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

O altă “țeapă” dată pensionarilor este înghețarea punctului de pensie la 1 ianuarie 2019, conform legii, cu rata inflației și salariul mediu brut pe economie. Lipsa indexării ar fi acoperit măcar creșterea prețurilor la alimente de baza, medicamente, utilități și facturi.

Timp de 9 luni, cel puțin, PSDragnea taie pensiile pensionarilor cu circa 90 de lei/lună, bani care li se cuvin conform legii, și pe care PSDragnea îi refuză în mod abuziv.

Mai îndrăzniți să credeți în minciunile PSDragnea?

Florin Roman, deputat PNL de Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Căminul cultural din Mihalț va fi renovat printr-o finanțare PNRR: Licitația de peste 2 milioane de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Căminul cultural din Mihalț va fi renovat printr-o finanțare PNRR: Licitația de peste 2 milioane de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Mihalț a lansat recent, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevede renovarea energetică moderată a clădirii căminului cultural, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea