Rămâi conectat

Cultură Educație

Miercuri, Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba vă dă întâlnire la Clubul de lectură ”LecturAlba” cu ”Hoțul de cărți”, de Markus Frank Zusak

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Județean Alba și Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba vă propune să luați parte la prima întâlnire din anul 2019 a Clubului de lectură LecturAlba. Ședința lunii ianuarie a clubului va avea loc miercuri, 30 ianuarie 2019, ora 17.00, la sala de lectură a bibliotecii din str. Trandafirilor, nr.22.

Inițiat de către Biblioteca Județeană ”Lucian Blaga” Alba în anul 2017, Clubul de lectură LecturAlba propune tuturor îndrăgostiților de lectură o incursiune în lumea frumoasă și seducătoare a cărților ce pot fi împrumutate din colecțiile bibliotecii. Participarea la ședințele Clubului de lectură LecturAlba este un motiv în plus de a practica o lectură constantă și îndrumată de specialiști și de a regăsi în comunitatea iubitorilor de carte plăcerea unor discuții și dezbateri libere pe seama textelor citite.

Clubul de lectură LecturAlba se întâlnește lunar, în aceeași locație și la aceeași oră, în ultima miercuri din fiecare lună. Coordonatorul Clubului de lectură LecturAlba este bibliotecara Felicia Colda care vă propune  pentru luna ianuarie romanul Hoțul de cărți al autorului australian Markus Frank Zusak. Cartea a primit numeroase premii și a fost timp de 230 de săptămâni în topul New York Time Bestseller List.

Hoţul de cărţi este o poveste despre puterea cuvintelor, cuvintele care tămăduiesc, care rănesc sau te lasă indiferent, te fac să iubești, să mergi înainte, să fii tu… cuvintele care au puterea de a crea lumi. Cu o scriitură excelentă şi arzând de intensitate, premiatul autor Marcus Zusak ne-a dăruit una dintre cele mai durabile poveşti ale timpurilor noastre.

Pe lângă această propunere de lectură, cei prezenți la club vor putea veni cu noi sugestii de lectură pentru ședințele de la următoarele întâlniri. Fii prietenul cărților în Clubul de lectură LecturAlba de la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba!

Proiectul face parte din Programul minimal 2019 al instituției -1. USERS/1.1 Clubul de lectură, și este un proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă. Obiectivele  proiectului sunt stimularea creativității și a dialogului între iubitorii de lectură, promovarea colecțiilor bibliotecii în comunitate și dezvoltarea de abilități de înțelegere și interpretare a unui text propus.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

30 iulie 2024: „Despre starea de bine”, în luna iulie la atelierul Biblioterapia al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Despre starea de bine”, în luna iulie la atelierul Biblioterapia al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba În luna iulie psihoterapeutul Cosmin Bara împreună cu bibliotecara Luiza Pop vor dezbate în cadrul proiectului Biblioterapia, tema „Despre starea de bine”. Dezbaterea va putea fi urmărită pe pagina de Facebook a instituției la data de 30 iulie 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea