Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO, ȘTIREA TA: ”Drumul Iadului”: Mai mulți șoferi au făcut pană pe DN 1, între Alba Iulia și Sebeș, din cauză gropilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai mulți șoferi au făcut pană, vineri seara, între Alba Iulia și Sebeș, din cauza gropilor de pe carosabil, cu toate că drumul a fost asfaltat în urmă cu cinci ani.

Sesizările privind starea jalnică a DN 1, între Alba Iulia și Sebeș, ne-au fost transmise inclusiv telefonic, dar și în mesaje pe Facebook.

Șoseaua prezintă probleme mai ales de la ieșire din Alba Iulia și până la sensul giratoriu provizoriu de la Lancrăm. Având în vedere că este un drum național șoferii, mai ales cei care nu îl cunosc, sunt învățați să circule cu viteză relativ mare, iar astfel o pană sau o avarie la mașină se poate produce ușor.

Noi avem cunoștință de cinci șoferi care au făcut pană, vineri seara, după ce au circulat pe acest tronson.

Unul dintre aceștia a spus că îl consideră ”drumul Iadului” sau ”drumul Groazei”.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește”

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Claudiu Petruț, tânărul din Alba care și-a licitat porumbeii pentru a construi o casă unei familii nevoiașe: „Cred că dai cu o mână și primești cu cealaltă. Mă simt împăcat sufletește” Într-o recentă apariție la Radio Unirea FM, Claudiu Petruț, tânărul din Alba cunoscut pentru gesturile sale de caritate, a vorbit despre proiectul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea