Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Meteorologii au prelungit CODUL GALBEN pentru județul Alba. Intensificări ale vântului și viscol în zona de munte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Administraţia Naţională de Meteorologie a prelungit atenţionarea de COD GALBEN de vreme severă, valabil până miercuri, 16 ianuarie, ora 20.00.

Fenomenele vizate sunt: intensificări susținute ale vântului, viscol în toată zona de munte. Vântul va prezenta intensificări, în general cu viteze de 65…80 km/h și temporar va ninge. Ninsorile vor fi mai intense în noaptea de marți spre miercuri (15/16 ianuarie).

Local se vor acumula cantități de 10…15 l/mp. Temporar pe creste vântul va sufla tare cu rafale de peste 100…120 km/h, viscolind și troienind zăpada și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Obiceiuri, superstiţii și tradiții de Florii: Ramurile de salcie sunt așezate înainte de culcare sub pernele fetelor nemăritate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminica Floriilor • Obiceiuri de Florii •  Superstiţii de Florii • Tradiţii de Florii Sărbătoarea Floriilor reprezintă cea mai importantă sărbătoare care vestește Paștele. Ea rememorează intrarea Domnului Iisus în Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii oraşului şi întâmpinat cu frunze de palmier, şi fiind totodată sărbătoarea celor care poartă nume de flori. De Florii, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea