Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Consilierii locali ai PNL Alba Iulia au vizitat 30 de familii cu situație dificilă din oraș, oferindu-le o parte din cele necesare de sărbători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru că suntem mereu conștienți că lângă noi sunt oameni care au nevoie de sprijinul celor din jur, am încercat și în acest an să fim alături de câteva familii din Alba Iulia, acum, în prag de sărbători, așa cum înțelegem să o facem întotdeauna.

Împreună cu primarul Mircea Hava și viceprimarii Paul Voicu și Gabriel Pleșa, consilierii locali PNL Alba Iulia au vizitat treizeci de familii cu situații dificile din oraș, dăruindu-le o parte din cele necesare pentru sărbători.

Credem că e important ca acești oameni să fie susținuți și ajutați cu fiecare ocazie și chemăm alături de noi, în acest demers, toți cetățenii care pot contribui la zâmbetele lor, la bucuria lor.

Pe 20 decembrie, tinerii liberali din Alba Iulia au ales, la rândul lor, să se implice pentru astfel de cauze, reușind, pentru al doilea an la rând, să petreacă o seară în familie, alături de copiii din trei case de copii din Alba Iulia, o seară “Acasă de Crăciun”, la restaurantul Gavroche!

Bucuria acestor evenimente a fost cu atât mai mare în momentul în care, aflând despre ele, un albaiulian cu suflet imens a decis să doneze 6600 de lei celor trei case de copii, alegând să facă această contribuție sub anonimat. Pentru noi, cea mai mare realizare este un astfel de gest, iar speranța că este primul din multe altele care vor veni ne dă încrederea să continuăm.

Echipa PNL Alba Iulia vă urează Sărbători fericite!

Alin Ignat, vicepreședinte PNL Alba Iulia

[nggallery id=6620]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Căminul cultural din Mihalț va fi renovat printr-o finanțare PNRR: Licitația de peste 2 milioane de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Căminul cultural din Mihalț va fi renovat printr-o finanțare PNRR: Licitația de peste 2 milioane de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Mihalț a lansat recent, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevede renovarea energetică moderată a clădirii căminului cultural, contribuind astfel la îmbunătățirea furnizării de servicii publice la nivel local. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea