Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Salonul Jolly Events, locul unde armonia, eleganța și rafinamentul se îmbină perfect pentru evenimente de neuitat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Armonia, eleganța, rafinamentul sunt cuvintele care definesc stilul ,,Luxury’’ specific al noului salon de evenimente, Jolly. Amplasat în centrul orașului Alba Iulia, pe strada Livezii numărul 37, salonul și-a deschis porțile în luna septembrie 2018 și este destinat evenimentelor private sau corporatiste.

Primirea cordială și călduroasă, interior luminos și eteric, precum și rafinamentul bucatelor atent alese, toate acestea sunt în așteptarea fiecăruia dintre dumneavoastră. Designul este o simbioză între stilul modern și cel minimalist, împletit cu luxul dat de finasajele de cea mai bună calitate.

Intrarea somptuoasă din marmură alb-sidefată din Italia și pereții placați cu ardezie multicoloră din Brazilia sunt în armonie perfectă cu mobilierului creat de designeri de top din Europa.

Ingeniozitatea organizării, calitatea desăvârșită a decorațiunilor, atmosfera și grija față de detalii definesc Jolly Events. Fie că vă doriți o seară de eleganță aristocratică și lux discret sau optați pentru o petrecere corporatistă, localul vă oferă toate detaliile pentru a crea evenimentul perfect, începând cu arhitectura sălii, aranjamentele scaunelor, decorațiunile florale, până la meniuri ce satisfac orice exigență sau ambianța muzicală pe care o doriți.

Dacă căutați locul ideal pentru conferințe și evenimente corporatiste, Jolly Events este alegerea cea mai bună. Sala dispune de internet fix fibră optică și wi-fi de mare viteză, scenă mobilă cu dimensiunile 20 mp, Samsung videowall de mari dimensiuni 140’ controlabil din smartphone, PC sau tabletă datorită wi-fi-ului integrat pentru flexibilitate maximă, microfoane wireless, sistem de sonorizare integrat în tavan pentru o distribuire uniformă a sunetului în toată sala și lobby.

De asemenea, Jolly Events beneficiază de perete cortină și perdea de aer la intrare, lumină naturală cu sistem de deschidere a geamurilor (aerisire naturală), sistem de climatizare și ventilație reglabilă integrată în tavan (sală și lobby), mese cocktail iluminate (RGBW), mese rotunde cu capacitate de 10 locuri, serviciu de masă oferit de bucătaria proprie, terasă și parcare proprie.

Ca noutate, Jolly Events vine în ajutorul clienților care nu au foarte mult timp la dispoziție și care nu vor să își încarce și mai mult agenda deja aglomerată, cu pachete integrate și complete prin care vor lăsa în seama unor profesioniști să regleze toate aspectele evenimentului.

La doar câteva luni de la deschidere, Jolly Events a fost deja gazda mai multor evenimente SMART City, Repatriot, dar și petreceri private și corporate.

Jolly Events este locul unde cele mai inedite dorințe ale clientului sunt apreciate și transpuse în realitate. O echipă de profesioniști vă ghidează în direcția bună pentru ca totul să iasă perfect.

Cu o experiență de 15 ani în domeniu, colaboritori atent aleși, Jolly Events este locul unde povestea ta prinde contur, în care eleganța și luxul îmbracă emoția în pasiune!

[nggallery id=6603]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Aurora Boreală a apărut pe cerul din Alba în noaptea Perseidelor: Imagini spectaculoase surprinse de un pasionat de fotografie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aurora Boreală a apărut pe cerul din Alba în noaptea Perseidelor: Imagini spectaculoase surprinse de un pasionat de fotografie Perseidele și aurora boreală au fost surprinse pe cerul de la Ciugud, duminică noaptea, de un pasionat de fotografie care a postat cadrele realizate pe pagina de Facebook. Citește și: Perseide 2024: Cea mai spectaculoasă ploaie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea