Rămâi conectat

Ştirea zilei

Blocul ”Turturica” are zilele numărate? Încep demersurille pentru construirea unei parcări supraetajate cu peste 140 de locuri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iuia a început demersurile pentru construirea unei parcări supraetajate, pe str. Arnsberg și cere Consiliului Local aprobarea Planului Urbanistic Zonal.

”Documentaţia propune construirea unui parcaj colectiv suprateran, avand regim de înălțime P+2, precum și amenajarea incintei aferente. Se vor amenaja 142 locuri de parcare în construcţia propusa și 25 locuri de parcare adiacente construcţiei”, se arată în proiectul de hotărâre ce va fi supus a vot în 18 decembrie.

Spațiul pe care se va construi are o suprafață de 5.600 mp, este proprietatea municipiului Alba lulia și nu este inclus în listele monumentelor istorice sau în zona de protecţie a acestora.

Accesul auto și pietonal se va realiza din 2 alei din strada Amsberg iar construcţia va fi branşată la toate utilitățile necesare, existente în zonă.

Potrivit Serviciului Urbanism, documentaţia care atesta parcurgerea etapei de informare și consultare a publicului întruneşte condiţiile de aprobare, conform legislaţiei în vigoare.

În şedinţa Comisiei de organizare și dezvoltare urbanistică și în şedinţa Comisiei tehnice de urbanism, ambele din data de 11.12.2018, s-a primit aviz favorabil, cu condiţia îndeplinirii până la autorizare a condiţiilor enunțate de Electrica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Aparat de terapie neuromotorie asistată robotic, unic în județ și singurul de acest gen în țară, în dotarea unui centru de recuperare din Alba: Poate fi folosit atât pentru copii, cât și pentru adulți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparat de terapie neuromotorie asistată robotic, unic în județ și singurul de acest gen în țară, în dotarea unui centru de recuperare din Alba: Poate fi folosit atât pentru copii, cât și pentru adulți Centrul de recuperare pentru copii din cadrul Asociației ”Un pas înainte Alexandra” din Aiud a fost dotat cu cel mai nou […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea