Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA. Cum a fost ”pedepsit” un șofer din Alba care a parcat pe locul Ambulanțelor, la UPU Cluj-Napoca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer din Alba a făcut valuri pe internet după ce a parcat pe locul  Ambulanțelor, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Cluj-Napoca.

Fotografia cu mașina sa a fost postată pe rețeaua socială Facebook.

Oamenii s-au ținut de glume și i-au legat, pe mașină, balonașe cu cornițe. Sunt, de asemenea, și internauți care îl ironizează, scriind, la comentarii, că stă pe Facebook din spital, iar alții consideră că a avut o problemă de sănătate și nu era loc de glume.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum s-a petrecut incidentul în care o fetiță de trei ani a fost grav rănită: A căzut de la etajul unei locații de cazare, din satul Călugărești O fetiță de doar 3 ani a fost grav rănită joi după-masa, după ce a căzut de etajul unei locații de cazare din satul Călugărești, comuna Avram Iancu. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea