Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Basket Zabiny Brno 79-60, în Liga Europei Centrale | A doua victorie europeană consecutivă pentru Manuel Rodriguez

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia a repurtat al doilea succes consecutiv în CEWL, învingând Basket Zabiny Brno, scor 79-60 (24-12, 19-19, 15-8, 21-21), în Sala Universității „1 Decembrie 1918”, în singurul meci european al anului disputat în Cetatea Marii Uniri.

Formația din Cehia a înregistrat al doilea eșec din tot atâtea zile în România, după ce ieri a pierdut în Grupa A a Ligii Europei Centrale, 83-100 la Brașov, cu Olimpia.

În fața unei asistențe reduse, doar aproximativ 80 de persoane, dar și cu noul transfer Alina Crăciun pe margine, CSU a început excelent și a condus din start cu 11-2, remarcându-se Radovic ce marcase 10 puncte! La adăpostul acestui avantaj, studentele s-au relaxat, defensiva find în evidentă suferință, iar vizitatoarele au început să conteze în joc, echilibrul văzându-se mai ales în sfertul secund, încheiat la egalitate. La pauza mare, CSU Alba Iulia a condus cu 12 puncte, 43-31.

În sfertul al treilea, CSU Alba Iulia a impus și mai pregnant ritmul, apărarea a început să funcționeze, iar jocul s-a îndreptat spre un succes lejer al „alb-albastrelor”, ce au condus în permanență, distanțându-se pe tabelă, scorul fiidn 58-39 înaintea ultimelor 10 minute. De remarcat în final și primele două puncte europene înscrise de talentata Diana Ignat.

Şi următoarea confruntare oficială va fi tot pe teren propriu pentru „alb-albastre”, luni, 27 noiembrie, de la ora 18.00, cu SCM Timişoara (direct la Digi Sport 3). Studentele pregătite de spaniolul Manuel Rodriguez traversează o perioadă excelentă, cu trei succese externe consecutive, la Viena (CEWL), Cluj-Napoca (Liga Naţională),  și acum acasă cu Zabiny Brno

Au marcat Marta Fodor – 22 de puncte, Jessica January – 18, Ana Radovici – 14, Ashley Morrissette – 9, Tyshara Fleming – 8, Lejla Omerbasic – 3, Cristiana Cutaş – 3, Diana Ignat – două, în lot Andreea Fleșer. Antrenor Manuel Rodriguez.

[nggallery id=4889]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea