Rămâi conectat

Politică Administrație

Modalitate inedită de convocare a ședințelor de consiliu într-o comună din Alba. Omul primarului aruncă invitația peste gard, care este ruptă de câine și dusă alesului

Ziarul Unirea

Publicat

în

În comuna Șibot există, mai nou, o modalitate mai puțin întâlnită de convocare a consilierilor locali la ședințele de consiliu. Trimisul primarului aruncă invitația peste gard, cățelul se joacă cu ea, o rupe și o duce în dinți consilierilor.

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a arătat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, cum arată o invitație la ședințele de consiliu local în comuna Șibot, după ce a fost aruncată peste gard de convocator și luată în dinți de cățel.

Ioan Lazăr a declarat că are invitația de la un consilier local din partea ALDE.

”Le-aș sugera celor de la ALDE să-și țină câinii închiși. Poate o mănâncă de tot și nu mai știu că are loc ședința”, a spus Ioan Lazăr în spirit de glumă.

”Eu cred că ar trebui altă modalitate de convocare, să le-o înmâneze personal, nu să le arunce pur și simplu o hârtie peste gard, în curte. Sper să nu devină o practică”, a spus Lazăr.

La final, el a avut și un sfat pentru primarul din Șibot, liberalul Ilie Tomuș.

”Ilie Tomuș ar trebui să citească mai bine legea, chiar dacă știți foarte bine că e certat cu legea”, a conchis Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Extinderea rețelei de gaz în comuna Sântimbru: Lucrări pe o lungime de 167 de metri pe două străzi din Sântimbru Fabrică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Extinderea rețelei de gaz în comuna Sântimbru: Lucrări pe o lungime de 167 de metri pe două străzi din Sântimbru Fabrică Continuă investițiile în comuna Sântimbru, marți, 30 iulie 2024, demarând lucrările de extindere a conductei de gaz în localitatea Sântimbru Fabrică. Administrația locală a anunțat că se vor face lucrări pe străzile Brutăriei și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea