Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO-VIDEO: Incendiu puternic, la Drâmbar. Hala de producție a firmei de procesare a cărnii Alba Doner a fost făcută scrum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu puternic a izbucnit joi după-amiaza, în jurul orei 18.00,  în localitatea Drâmbar din comuna Ciugud. Potrivit ISU Alba, a fost cuprinsă de flăcări o hală de producție și depozitare a cărnii.

La fața locului au intervenit pompierii din Alba Iulia și Sebeș, cu mai multe autospeciale.

UPDATE: Este vorba despre hala firmei Alba Doner, care, așa după cum se poate observa în imagini, a ars în întregime, fiind daună totală.

Alba Doner Production este un producător de kebab din Alba Iulia, iar firma aparține familiei Vârtei. Potrivit unor surse, firma are încheiată o poliță de asigurare.

Fumul negru și înecăcios produs în urma incendiului a fost  vizibil din Alba Iulia. Mai mulți cititori ai ziaruluiunirea.ro ne-au trimis imagini, din diferite zone ale orașului, pe adresa redacției.

Potrivit ISU Alba, nu au fost înregistrate victime.

UPDATE 1, comunicat ISU Alba: Detașamentul de pompieri Alba Iulia și Garda de intervenție Sebeș au intervenit ieri, la ora 18:17, în loc. Drîmbar, com. Ciugud, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală de producție având domeniul de activitate producerea produselor pe bază de carne a unei societăți comerciale.

Pompierii militari au acționat cu șase autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD. La fața locului s-a deplasat și grupa operativă a inspectoratului pentru coordonare intervenție. Ca urmare a acestui incendiu, au ars hala confecționată din panouri sandwich pe o suprafață de aproximativ 1200 mp, utilaje de producție, stocuri de materie primă și produse finite ambalate, instalații frigorifice, o centrală pe gaz și un boiler, prelata unei semiremorci și instalații electrice și sanitare.

Cauza probabilă a acestui incendiu este în curs de stabilire.

 

https://youtu.be/PE3IS_6W_hA

https://www.youtube.com/watch?v=WYqZ_bVwuIA&feature=youtu.be

[nggallery id=4414]

[nggallery id=4413]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

6 mai 2024: ,,Statu’ la vase în Lunea Paștelui”, la Șugag. Obicei tradițional străvechi ce reunește atât sărbătoarea întemeierii unei familii, cât și sărbătorirea Sfintei Învieri a Domnului Consiliul Județean Alba și Centrul de Cultură ,,Augustin Bena”, în parteneriat cu Primăria Comunei Șugag și Biserica Ortodoxă Șugag, organizează la Șugag o nouă ediție a obiceiului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea