Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ VIDEO: Liberalii din Alba s-au întâlnit, din nou, ”La ceaune”. Tradiționalul concurs de gătit la Oarda, recitaluri de muzică populară și voie bună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liberalii din Alba au încins din nou ceaunele, duminică, 9 iulie, pe stadionul din Oarda de Jos. Concursul culinar organizat anual de PNL Alba Iulia a ajuns la cea de-a VI-a ediție. „La Ceaune” este dedicat tuturor iubitorilor de mâncare tradiţională care vor să redescopere gustul autentic al bucătăriei din Ardeal.

Evenimentul, devenit deja tradiție, a strâns și în acest an 11 echipe care se întrec în arta gătitului la ceaun: Gladiatorii – din Sebeș, conduși de Dorin Nistor; Bobu’ Fermecat – Alba Iulia, Paul Voicu; Spartanii – Alba Iulia, Adrian Negruțiu; Fructe de Pădure – Alba Iulia, Ionuț Fulea; Verde Înrourat – Meteș, Dan Opruța; Radicalii – Tineretul PNL; La Ceaunu’ cu Ie – Organizația de Femei, Rodica Andronescu; Cocoșii și Găluștele – Studenții PNL Alba; Iedul Vesel – Alba Iulia, Gabriel Pleșa. Gazdele din Oarda participă cu două echipe, Cordovanii și Hăbăucii, ambele coordonate de Pavel Popa – ”Pistol”.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

YouTube video

Nu vor lipsi din program recitalurile de muzica populară şi jocurile distractive pregătite de organizatori. Invitații care vor urca pe scenă în acest an sunt: Roxana Reche, Floricica Moga, Nicolae Pluta, Maria Filimon, Dorina Narița și Cătălin Hașa.

YouTube video

Revenim cu câștigătorii si cu mai multe imagini.

[nggallery id=4304]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești

Unirea Ziarul

Publicat

în

Întoarsă din Germania, o familie din Alba a dezvoltat o afacere cu afini de cultură la Rădești După cum se știe,  afinul este un arbust îndrăgit pentru fructele sale care se consumă atât în stare proaspătă cât și prelucrată sub formă de suc, sirop, dulceața, vin sau afinată. Acestea sunt bine cunoscute pentru valoarea terapeutică […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea