Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

VIDEO, Doru Oancea, Şurianu Sebeş, după succesul extern de la Caransebeş, din barajul de promovare: „Nu suntem promovaţi! Aşteptăm suporterii alături de noi”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şurianu Sebeş a făcut un pas mare spre promovarea în eşalonul terţ, câştigând la Caransebeş prima manşă a barajului, însă trupa din „Arini” rămâne cu picioarele pe pământ înaintea jocului retur, din „Arini”, de sâmbătă, 24 iunie, ora 17.30.

Nu suntem promovaţi, nu ne îmbătăm cu apă rece„, a afirmat antrenorul Doru Oancea, echipa sa câştigând cu 2-1 (0-0), după ce adversarii, conduşi în teren de Dan Alexa, au condus cu 1-0, însă Bălaş şi P. Muntean au marcat pentru o întoarcere spectaculoasă a rezultatului.

Aflat la cel mai important exemen al carierei, antrenorul Doru Oancea a recunoscut că Șurianu nu s-a prezentat la nivelul așteptat. “Golul primit a declanșat energiile, am crezut în noi până la final. Le-am spus băieților că avem nevoie de atitudine, curaj și implicare și astfel am întors rezultatul. Noi am pregătit altceva, însă prezența lui Alexa i-a ajutat foarte mult pe adversari. Am evoluat într-o atmosferă superbă, noi la Liga a IV-a nu suntem obișnuiți cu asemenea tribune pline”, a precizat “principalul” Sebeșului. “Șansele rămân în continuare egale, avem exemplul PSG-Barcelona, returul va fi la fel de dificil, întrucât adversarul nu mai are ce pierde. Sebeșul merită o echipă în Liga a 3-a, le mulțumim fanilor care ne-au susținut la Caransebeș și așteptăm un public numeros să ne susțină acasă. Ne dorim să se regleze problemele financiare și sperăm să ne ajute autoritățile locale”, a încheiat Doru Oancea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea