Rămâi conectat

Sport

Gol imposibil, de poveste, marcat de dăianul Achim Cibu, de la peste 70 de metri, în partida FC Micești – Viitorul Spicul Daia Română!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Un gol de senzație a fost marcat de fundașul Achim Cibu (Viitorul Spicul Daia Română) în partida amicală FC Micești – Viitorul Spicul Daia Română, încheiată la egalitate, scor 1-1 (1-0).

Aflat în apropierea careului propriu, jucătorul Achim Cibu a degajat cu forță un balon, care, ajutat de vânt a luat o traiectorie fabuloasă, ajungând exact în poarta adversă, sub transversală, fară să mai atingă vreodată pământul.

Fără a avea pretenții de exactitate, anumite surse susțin că mingea ar fi parcurs în aer peste 70 de metri.

Șocați de o asemenea reușită, antrenorul Paul Ciucă a propus terminarea partidei, deși mai erau de jucat circa 5 minute! Ștefan Fogoroși a acceptat la încheierea jocului, fiind convins și el la rîndu-i că a asistat la un gol istoric.

N-am văzut un asemenea gol și nu cred că o să văd vreodată așa ceva în viața mea, nici măcar pe internet. Este ceva imposibil, din punct de vedere fizic! Cred că am și eu o contribuție, evident că glumesc, având în vedere că l-am certat înainte și pe fond de nervi Achim Cibu a intrat în istorie„, a spus Paul Ciucă.

Din păcate reprezentanții mass-media au ratat un moment unic, care, cu siguranță ar fi făcut furori în mediul on-line.

Foto: Daniel MODRUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cupa Soda Under 15, la Ocna Mureș, câștigată de Școala de Fotbal Valea Frumoasei

Dan HENEGAR

Publicat

în

La prima ediție a Cupei Soda, Under 15 (copii născuți în anul 2010 și mai mici) s-a impus Școala de Fotbal Valea Frumoasei, care a învins în finală pe Viitorul Târgu Mureș, scor 2-0 Echipa gazdă s-a clasat pe locul al treilea, după ce a câștigat finala mică cu scorul de 3-1. Au participat 6 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea