Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Sânge și nervi la Galda de Jos! Portarul Andrei Raț (CNS Cetate Deva), cadou de ziua sa: eliminare, geam spart și tăieturi la brațe!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De ziua sa, portarul Andrei Raț, CNS Cetate Deva a ajuns la spital, după ce s-a tăiat la ambele brațe, la finele confruntării din Liga a 3-a Industria Galda de Jos – CNS Cetate Deva, scor 1-0, goalkeeperul spărgând un geam de la vestiar.

Episodul cu stelistul Mirel Rădoi care în acum 11 ani s-a tăiat la brațe, de nervi, după ce a spart un geam la un meci de la Bistrița s-a repetat la Galda de Jos, având alt actor în rolul principal, pe portarul Andrei Raț (CNS Cetate Deva), la partida Industria Galda de Jos – CNS Cetate Deva. În urmă cu doi ani, tot la Galda de Jos, a existat o situație similară, după o partidă cu FCM Baia Mare, când la fel a avut de suferit geamul vestiarului oaspeților.

Citește și: FOTO: Sânge și nervi la Galda de Jos! Portarul Andrei Raț (CNS Cetate Deva), cadou de ziua sa: eliminare, geam spart și tăieturi la brațe!

Tocmai în ziua când a împlinit 24 de ani, portarul vizitatorilor Andrei Raț a avut parte de un cadou incredibil, fiind protagonistul a două episoade fierbinți, ce s-au lăsat și cu sânge. Mai întâi, în minutul 18, a fost eliminat direct după ce l-a lovit cu capul pe Haiduc, fază la care s-a dictat penalty-ul transformat de Cernea, în minutul 22, unicul gol al partidei.

Apoi, la finalul jocului, goalkeeperul devean a spart de nervi geamul la vestiar, paguba fiind achitată de delegația deveană, un moment în care a intervenit și Jandarmeria. Episodul a avut consecințe nefaste, întrucât Andrei Raț s-a tăiat la ambele mâini, fiind bandajat și transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia.

*Viorel Tănase: „Dacă a greșit, Raț va plăti. Centralul nu a judecat cu aceeași unitate de măsură”

Obligat să joace în inferioritate numerică timp de peste 70 de minute, Viorel Tănase a comentat insuccesul cu care a debutat în retur, dar și cele două eliminări! „Ne-am dorit foarte mult să câștigăm, am fost foarte motivați, pentru că puteam urca pe locul al treilea, profitând de celelalte rezultate„, a fost prima declarație a tehnicianului devean. „Nu am ce să le reproșez băieților, s-au dăruit și în 8 jucători de câmp am avut 5 situații clare. Îmi pare rău pentru suporteri, dar mă bucură unitatea de grup și dorința de a câștiga„, a mai spus Tănase.

Acesta și-a expus punctul de vedere și în privința celor două cartonașe roșii primite în primele 20 de minute.

Boldea nu l-a văzut pe Romică David și sunt convins că dacă nu era sânge, era un fault pentru care se acorda doar galben. A fost o fază identică și în favoarea noastră, cu Silviu Mureșan și Roberto Bodea, dar atacantul advers nu a fost eliminat, nu a fost o decizie similară, nu s-a judecat cu aceeași unitate, La a doua fază mi s-a spus că Raț l-a lovit pe adversar, iar în acest caz va plăti. Au cântărit aceste două eliminări, dar am pierdut și din greșelile noastre, pentru că trebuia să fim mai ponderați”, a încheiat Viorel Tănase.

 

[nggallery id=3530]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea