Rămâi conectat

Actualitate

TRAGEDIE la Teiuș: Paznicul Primăriei a fost găsit decedat în sediul instituției

Ziarul Unirea

Publicat

în

politia_nu_treceti_48959400_470759001Paznicul primăriei Teiuș a fost găsit fără viață, joi dimineața, în sediul instituției. Din primele informații, sesizarea a fost făcută de către un polițist local din Teiuș.

Trupul neînsuflețit al bărbatului, N.R.V., în vârstă de 59 de ani, a fost găsit, joi, la ora 6.00 dimineața, întins pe câteva scaune într-unul dintre birouri, la care ușa era încuiată prin interior.

Potrivit poliției, la examinarea sumară nu au fost identificate urme de violență. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii au demarat o anchetă în acest caz, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei împrejurării în care s-a produs decesul.

UPDATE: ”La  data de 07.04.2016, ora 06.00 Poliția Orașului Teiuș a fost sesizată de către un angajat la Poliţiei Locale Teiuş, cu privire la faptul paznicul Primăriei Oraşului Teiuş, a fost găsit decedat, în sediul primăriei.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului au identificat cadavrul lui N.R.V., de 59 de ani, din Teiuş care se afla într-unul dintre birourile instituţiei, întins pe mai multe scaune.

Uşa de acces în clădire era încuiată, prin interior, iar la examinarea sumară a cadavrului, nu au fost identificate urme de violenţă. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei morții.

Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

18-19 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, descărcări electrice și averse torențiale ANM A emis joi dimineața o avertizare meteo cod galben de furtună valabil în Alba și alte județe din țară, în intervalul 18 iulie, ora 10 – 19 iulie, ora 02. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea