Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Oana Badea: Aiudeni de toate vârstele mă îndeamnă să candidez pentru funcția de primar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Oana Badea, candidatul fostului PDL pentru funcția de primar al municipiului Oana Badea01Aiud, a scris, miercuri, pe pagina de Facebook, că aiudeni de toate vârstele o îndeamnă să candideze pentru funcția de primar.

”Aiudeni de toate vârstele mă îndeamnă să candidez pentru funcția de primar. O altă parte mă întreabă dacă voi face acest lucru. O alta parte știu exact care este momentul în care ne aflam: încă un sondaj in perioada următoare. Pentru toți cei amintiți am un singur răspuns: Nimeni nu ajunge primar fără susținerea cetățenilor. Spuneți și susțineți exact ce doriți. Voi, majoritatea, ați decis si veți decide!”, a scris Oana Badea.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Copreședintele PNL Alba Mircea Hava și secretarul general al PNL Alba, Marius Hațegan au confirmat efectuarea unui sondaj la Aiud în care Oana Badea a câștigat detașat, însă la care nu a participat și candidatul vechiului PNL, Alin Florea. (D.S.)

Citește și Mircea Hava: La Aiud s-a făcut un sondaj în care Oana Badea a câștigat detașat. A apărut Florea, vom mai face unul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea