Rămâi conectat

Curier Județean

Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba – prezenţă activă pe posturile naţionale de televiziune. În 13 decembrie, Leontina Fărcaș și ”Muguri de Tezaur”, la Favorit TV

Ziarul Unirea

Publicat

în

grup-muzica-populara-Leontina-FarcasCentrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba este o instituţie publică de cultură ce capătă tot mai multă notorietate şi vizibilitate pe plan naţional, fiind un adevărat incubator de tinere talente. De-a lungul celor opt ani de existenţă, instituţia a reuşit să aducă în prim planul vieţii culturale nu numai proiecte de succes, ci şi artişti care s-au impus ca adevărate valori ale scenei româneşti. Aşa se face că posturile naţionale de televiziune sunt din ce în ce mai interesate de producţiile şi artiştii centrului.

Doar în această lună se derulează mai multe parteneriate importante cu televiziuni şi emisiuni de profil de impact. După marele succes al emisiunii ,,Vine Vaida pe la Voi,, difuzată cu prilejul Zilei Naţionale a României au urmat şi alte emisiuni de succes.

Emisiunea ,,O dată în viaţă,, de pe postul naţional de televiziune a găzduit doi dintre cei mai tineri artişti ai centrului de cultură. Este vorba despre Todea Andrei, care la numai 12 ani a fost invitatul marelui interpret al cântecului popular ardelenesc Ionuţ Fulea, interpretând împreună cu acesta cântecul de cătănie ,,Când era ca să-mi petrec,,.

În aceeaşi emisiune a debutat şi mai tânărul său coleg Toma Vladimir, care la numai 9 ani are deja veleităţi artistice şi calităţi vocale deosebite. Vladimir a participat la emisiune alături de titanul cântecului popular românesc Nicolae Furdui Iancu, interpretând cântecul moţesc ,,Doru mândrii de n-ar fi,,.

Cei doi copii sunt cursanţi ai interpretei de folclor Leontina Fărcaş şi vor fi prezenţi alături de profesoara lor şi de colegii de la grupul vocal ”Muguri de Tezaur” al Centrului de Cultură ”Augustin Bena” Alba într-un extraordinar recital de colinde la Sala Radio din capitală.

Emisiunea va fi difuzată în data de 13 decembrie 2015, pe postul Favorit TV. (A.M.)

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trei bărbați din Alba, REȚINUȚI de polițiști după ce s-au luat la bătaie pe o stradă din Blaj

Bera Larisa

Publicat

în

Trei bărbați din Alba, REȚINUȚI de polițiști după ce s-au luat la bătaie pe o stradă din Blaj Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 38 de ani, din Sebeș, respectiv Blaj, au fost reținuți de polițiști după ce s-au luat la bătaie pe o stradă din Blaj. Citește și: ACCIDENT la intersecția DN […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea