Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – CSM Târgovişte 87-71, în derby-ul rundei | Echipa lui Popov a învins net campioana!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 28CSU Alba Iulia a învins categoric CSM Târgovişte în derby-ul etapei a 5-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, scor 87-71 (21-17, 27-16, 21-14, 18-24). O victorie mare și totodată cea mai categorică izbândă a CSU Alba Iulia în fața grupării de lângă Turnul Chindiei, pe care a învins-o iar în propria sală după 2 ani!

*Evoluție remarcabilă

CSU Alba Iulia a bifat a 4-a victorie consecutivă, realizată just, după o prestație apreciabilă.

Echipa lui Popov a dominat campioana la toate capitolele, câștigând cel mai important meci al acestui final de an disputat în propria sală. Amfitrioanele au reușit o partidă mare, până la pauza mare asigurându-și o diferență liniștitoare.La mijlocul meciului, după al doilea sfert dominat net, CSU Alba Iulia conducea la o diferență liniștitoare: 48-33.

La fel s-au derulat lucrurile și în partea secundă, când albaiuliencele s-au menținut la timonă și au continuat să preseze deținătoarea titlului, ce a pierdut al treilea joc la rând. Ultima pătrime a aparţinut campioanei, ce a mai redus ecartul, pe fondul relaxării CSU, echipă ce avea deja asigurat succesul.

*Asistență record și galerii înfrățite

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 98Pentru prima dată în acest sezon sala Universității „1 Decembrie 1918” a fost aproape plină, la meci asistând în jur de 400 de spectatori, printre care și studenți străini prezenți la Alba Iulia prin programul Erasmus.

S-a trezit și Galeria „Gruppo Arnsberg”, iar la începutul reprizei a doua, când au ajuns și fanii din Târgoviște, înfrățiți cu cei din Alba Iulia, ambele grupuri de suporteri au scandat „România, România”

*Sonia Ursu, „The best”

Excelent a evoluat pentru CSU Sonia Ursu, devenită principala marcatoare a gazdelor, o prestație prin care jucătoarea achiziționată în vară a demonstrat că merită pe deplin să joace pentru naționala României. În finalul confruntării, CSU a făcut și spectacol, permițându-și să se relaxeze la adăpostul avantajului confortabil. În distribuţia vizitatoarelor s-au regăsit fostele studente Larisa Toma şi Adina Pop, care au înscris fiecare câte 4 puncte.

Pentru CSU au înscris  Sonia Ursu – 24, Asia Logan – 16, Vanessa Abel – 12, Mariah King –  12, Jelena Antic –  10, Adrienne Webb –   9 puncte, Elena Dincă – 2 , Stefka Miteva – 2,

Runda următoare, studentele evoluează în deplasare, sâmbătă, cu Olimpia Braşov.

[nggallery id=1158]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea