Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Șofer din Blaj prins de polițiști, cu alcool ”la bord” – avea alcoolemie de 0,91 mg/l, dar nu avea carnet de conducere

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică seara, poliţiştii din Blaj au oprit pentru control, pe raza comunei Şona, un autoturism, înmatriculat în Italia, condus de S.G., de 65 ani, din municipiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Blaj, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei alcoolice din sânge.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere, acesta fiind anulat.

S.G. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, faptă prev. şi ped. de art.336, alin l şi ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” , fapta prev. şi ped. de art. 335, alin. 2 din Codul Penal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Paștele ORTODOX 2024: Programul slujbelor religioase la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în Săptămâna Mare, 28 aprilie – 5 mai 2024 Săptămâna Mare sau a Patimilor exprimă perioada de la Florii până în Sâmbăta cea Mare inclusiv. Conform rânduielilor canonice, în aceasta săptămână se ajuneaza până spre seara. Caracteristica esenţiala a acestei săptămâni sunt Deniile. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea