Rămâi conectat

Ştirea zilei

Radu Marta, curajosul albaiulian cu ajutorul căruia a fost capturat un infractor periculos, felicitat la sediul IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Astăzi, 25 martie, în cadrul unei ședințe festive care a avut loc la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Alba cu ocazia Zilei Poliției Române, s-a petrecut un moment mai puțin obișnuit.

Radu Marta

După ceremonia avansărilor în grad a peste 100 de polițiști din cadrul IPJ Alba, un moment deosebit în programul festiv a fost prezenţa lui Radu Marta, albaiulianul care la începutul lunii martie a.c., a sprijinit poliţia în prinderea unui individ periculos, autor al unei tâlhării comisă la o casă de schimb valutar din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, datorită implicării şi curajului lui Radu Marta, autorul faptei a fost prins de poliţişti în mai puţin de 5 minute.

Pentru spiritul civic de care a dat dovadă, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, i-a adresat felicitări şi i-a acordat o diplomă precum şi obiecte simbolice.

“Domnul Radu Marta este un cetăţean model, un exemplu demn de urmat”, susțin polițiștii din cadrul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea