Rămâi conectat

Curier Județean

Au început înscrierile la Palatul Copiilor din Alba Iulia. Cursuri şi activităţi GRATUITE pentru dezvoltarea aptitudinilor şi creativităţii copiilor între 5 şi 18 ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Palatul Copiilor din Alba Iulia se pregăteşte pentru un nou an, plin de activităţi extraşcolare, dedicate copiilor cu vârste între 5 şi 18 ani, care doresc să-şi completeze cunoştinţele în domenii cultural-artistice şi tehnico-ştiinţifice sau să-şi dezvolte aptitudinile şi creativitatea acestora.  De la cursuri de creaţie literară,  teatru, chitară, pictură şi desen, icoane pe sticlă, protecţia mediului, karting, până la cultură şi civilizaţie engleză şi franceză sau electronică, în toate acestea dar şi altele, tinerii se vor putea perfecţiona. Înscrierile se fac până la data de 1 octombrie, între orele 9.00-13.00.

Ca în fiecare an, Palatul Copiilor din Alba Iulia, vă aşteaptă cu o ofertă variată de cursuri şi activităţi pentru copii cu vârste cuprinse între 5 şi 18 ani. Aceste activităţi vin în sprijinul elevilor pentru completarea cunoştinţelor în domenii cultural-artistice  şi tehnico-ştiinţifice cât şi pentru dezvoltarea aptitudinilor şi creativităţii acestora.

Copiii pot alege să participe la unul sau mai multe din următoarele activităţi: Creaţie Literară, Jurnalism, Teatru, Construcţii Modele, Chitară, Muzică Instrumentală, Pictură, Desen, Ceramică, Icoane pe Sticlă, Atelierul Fanteziei, Cultură şi Civilizaţie Engleză, Cultură şi Civilizaţie Franceză, Electronică, Informatică, Karting, Protecţia Mediului, Educaţie pentru Cetăţenie Democratică, Codul Bunelor Maniere.

Activităţile se desfăşoară după orele de curs din şcoli, pe durata a 2 ore săptămânal, în  funcţie de timpul liber al elevilor.

Înscrierile se fac până la data de 1 octombrie, în limita locurilor disponibile, între orele 9.00-13.00, la sediile din Alba Iulia, str. Decebal, nr. 23( lângă ziarul Unirea) şi str. Militari, nr. 1(în Cetate, lângă Traseul Celor 3 Fortificaţii), iar la Cluburile Elevilor din judeţ (Sebeş, Cugir, Blaj, Aiud, Ocna Mureş, Câmpeni) înscrierile se fac până la aceeaşi dată, la sediile fiecărui Club. Toate cursurile sunt gratuite.

Alexandra MATEŞ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Tinerii piloți de la Palatul Copiilor Alba Iulia rezultate promițătoare la Campionatul Național de Karting „Micul Pilot” 2024

Bera Larisa

Publicat

în

Tinerii piloți de la Palatul Copiilor Alba Iulia rezultate promițătoare la Campionatul Național de Karting „Micul Pilot” 2024 În perioada 20-21 iulie 2024, Skat Kart Târgu Secuiesc a găzduit a patra etapă a Campionatului Național de Karting Școlar „Micul Pilot” 2024. Palatul Copiilor Alba Iulia a fost reprezentat cu succes la categoria CADETT (vârsta 13-18 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea