Rămâi conectat

Sport

FOTO: Radu Andone a câștigat a doua oară Supercupa AJF Alba, cu Industria Galda de Jos *Victorie în prelungiri cu Inter Ciugud

Dan HENEGAR

Publicat

în

Supercupa AJF Industria Galda - Inter Ciugud59 Industria Galda de Jos, nou-promovată în Liga a 3-a a avut mari emoții în Supercupa AJF Alba de pe „Cetate”, impunându-se abia după prelungiri în compania unei formații de „veterani”, Inter Ciugud.

După ce au furnizat surpriza în semifinalele Cupei României, se părea că trupa lui George Ciucă va detona o nouă bombă, conducând la finele primei reprize grație golului înscris de ex-uniristul S. Mărginean (33). Încet încet resursele inimoasei grupări s-au terminat și Industria a reușit să împingă meciul în prelungiri, egalând și apoi majorându-și avantajul după două faze fixe și o dublă a lui Alin Câmpean (56, 107). Radu Contor a închis tabela în minutul 120, dar găldenii nu se pot bucura prea mult de acest trofeu. Au învins o echipă ce a pierdut cu 0-7 cu Arieșul Turda în Cupa României, dar nu au impresionat.

Supercupa AJF Industria Galda - Inter Ciugud58*Alin Câmpean – omul meciului

Atacantul Alin Câmpean a întors soarta jocului prin două execuții de efect și a fost desemnat cel mai bun jucător al ediției a 3-a a Supercupei AJF. „Este o victorie de moral pentru noi și va conta în perspectiva startului stagional. Nu sunt un erou, mi-am făcut doar datoria. Mă bucură că am ajutat echipa și în același timp îmi propun să pun umărul la salvarea de la retrogradare. Îmi doresc să ajung din nou mai sus în fotbal, acolo de unde am plecat„, a spus fostul vârf al Metalurgistului Cugir.

*Radu Andone: „Mai avem multe de pus la punct”

Supercupa AJF Industria Galda - Inter Ciugud31Aflat la debutul oficial pe banca Industriei, Radu Andone, supervizat din tribune de fratele său mai mare Bogdan Andone, secund la Concordia Chiajna a câștigat a doua oară Supercupa AJF, la fel ca și elevii săi Haiduc și B. Cristea. „Sunt foarte fericit, dar meritul este al băieților, care și-au dorit foarte mult să învingă. Dedic succesul primarului Romulus Raica și pot spune că pentru moment sunt mulțumit. Am întâlnit o formație dificilă, arțăgoasă, care ne-a pus probleme, dar până la urmă echipa mai bună a câștigat. Mai avem multe de pus la punct, iar obiectivul nostru va fi salvarea de la retrogradare și trebuie să muncim foarte mult„, a apreciat tehnicianul în vârstă de 35 de ani, golurile Industriei fiind marcate de doi nou veniți, foști juniori ai Unirii, Alin Câmpean și Radu Contor. „Ne-am jucat șansele până la capăt așa cum am putut. Din păcate am primit goluri din faze fixe și apoi am început să suferim din punct de vedere fizic. Să nu uităm că la Inter Ciugud fotbalul se practică de plăcere„, a afirmat George Ciucă, antrenorul echipei Inter.

[nggallery id=2167]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis

Bera Larisa

Publicat

în

Victorie uriașă pentru România la JO 2024: Jaqueline Cristian a învins-o pe Caroline Garcia la turneul olimpic de tenis Jaqueline Cristian a reușit o victorie remarcabilă în turneul de tenis de la Jocurile Olimpice, în fața a 7.000 de spectatori, învingând-o pe favorita gazdelor, Caroline Garcia. Citește și: Ceremonie SPECTACULOASĂ în deschiderea Jocurilor Olimpice de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea