Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

Supoziţia nu e informaţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Este de înţeles nevoia mass-media de a informa cât mai rapid opinia publică despre ceea ce se întâmplă, mai ales în culisele puterii, acolo unde se iau deciziile importante. Sigur, ar fi de dorit ca informaţiile de presă să fie corecte şi complete pentru a nu fi afectată imaginea unuia sau altuia dintre cei aflaţi în discuţie.
Înainte de orice, dorim să atragem atenţia că în Partidul Democrat Liberal nu există practica stabilirii unor arii geografice pentru pepiniere de cadre promovate în administraţia publică centrală. Specialiştii numiţi în fruntea unor instituţii centrale sunt pendinte de calităţile personale profesionale şi morale şi nu de apetenţa unor lideri politici dispuşi să-şi împingă înainte protejaţii, cum au făcut liberalii (cazul Atanasiu e notoriu) şi social-democraţii, inclusiv din judeţul Alba. Informaţiile privind derularea unui aşa-zis proces de propunere în fruntea ANOFM în locul lui Silviu Bian a unei alte persoane din sânul organizaţiei sunt mai degrabă exploratorii, supoziţionale şi nu reale. Decizia numirii într-o funcţie de stat se ia la nivel central şi nu local. Liderii organizaţiei PDL Alba rămân transparenţi în relaţia cu presa scrisă sau audio-vizuală şi pot oferi, personal sau prin departamentul de specialitate, orice informaţii atunci când ele sunt credibile. (Biroul de presă al PDL Alba)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Alcoolul contribuie la șapte tipuri de cancer: „Băutorii înrăiți”, mai predispuși să se îmbolnăvească 

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alcoolul contribuie la șapte tipuri de cancer: „Băutorii înrăiți”, mai predispuși să se îmbolnăvească Băuturile alcoolice joacă un rol important în dezvoltarea a șapte tipuri diferite de cancer, avertizează experții în oncologie. Există însă și o veste bună: efectul e influențat și de cantitate. Citește și: Regula ABDCE: Instrumentul care ajută la depistarea precoce a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea