Rămâi conectat

Sport

Karateka de la CS Dojokan Aiud în prim-planul Cupei României

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În perioada 13-14 noiembrie a avut loc la Braşov, Cupa României la karate, competiţie la care au luat startul 600 de sportivi din 83 de cluburi din toată ţara. Clubul Sportiv “Dojokan Activ” Aiud, condus de către Nicolae Crăciun, în calitate de preşedinte antrenor, a participat la campionat cu 12 competitori remarcându-se, după cum obişnuieşte de mulţi ani, cu rezultate remarcabile. Aşadar, pe lângă locul întâi obţinut la kumite pe echipe, la băieţi, categoria 15-16 ani, clubul Dojokan Activ Aiud a luat locul întâi la kata, categoria 11-12 ani, graţie performanţei realizate de Andrei Crăciun, locul 2 la kumite, categoria 15-17 ani, ocupat de sportivul Zsolt Szabo şi două locuri trei la kumite, categoria 15-17 ani, obţinute de Iulia Dodoc şi Robert Szakacs.
Clubul aiudean s-a remarcat şi la cele mai mici categorii de vârstă. Eduard Os, în vârstă de 7 ani, a luat locul 2 la kumite, categoria 7-8 ani, iar Andrei Alexa, care are doar 5 ani, s-a clasat tot pe poziţia a doua la kata, categoria -7 ani. Nicolae Crăciun, care este şi vicepreşedintele Federaţiei Române de Karate WKC, dar şi directorul comisiei de arbitraj din federaţie, a precizat că după participarea la această competiţie de importanţă la nivel naţional clubul “Dojokan Activ” se pregăteşte pentru prezenţa la Cupa Mondială de karate pe cluburi, care se va desfăşura în Italia, la Brescia, în perioada 15-17 decembrie 2010.
“Salut noile performanţe ale sportivilor karateka aiudeni. Suntem mândri de clubul «Dojokan Activ» şi rezultatele pe care le înregistrează cu perseverenţă şi consecvenţă la competiţiile naţionale şi internaţionale. Şi cum sprijinim sportul aiudean, am alocat şi în 2010 pentru clubul «Dojokan Activ» suma de 9000 lei, iar pe viitor vom face tot ceea ce putem pentru a susţine şi noi, cei din administraţia locală, acest sport unde, iată, Aiudul, prin sportivii karateka, este excelent reprezentat. Îi felicit pe toţi cei care au participat la Cupa României, şi în mod deosebit pe cei care au urcat pe podium, şi le doresc tuturor succes la Cupa Mondială din Italia”, a declarat Mihai Horaţiu Josan, primarul municipiului Aiud. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – FC Ittihad Kalba 1-2 (0-2), în meci amical în Slovenia | Golul „alb-negrilor” marcat de Fetița

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă amicală disputată în Slovenia, divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia a pierdut cu FC Ittihad Kalba (din primul eșalon al Emiratelor Arabe Unite), scor 1-2 (0-2). Fetița, intrat la pauză a marcat golul „alb-negrilor” (49), asta după ce în prima repriză s-au consemnat reușitele lui Yasser Hassan (7) și Salem Rashid (41). Gruparea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea