Rămâi conectat

Ştirea zilei

O tânără pe nume Speranţa face apel la semenii săi: „AJUTAŢI-MĂ SĂ TRĂIESC!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Oana Speranţa Stoica din satul Podul lui Paul (Zlatna) este o tânără de 32 de ani care are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a-şi alina durerile provocate de o boală rară, care îi macină trupul şi îi chinuie sufletul – epidermaliză buloasă distrofică. Pentru cei mai mulţi acesta poate părea un simplu diagnotic însă în spatele denumirii greu de descifrat se ascunde o boală de piele nemiloasă, care necesită un tratament costisitor. În încercarea disperată de a strânge suma necesară tratamentului ce trebuie urmat într-o clinică din Germania, Oana Speranţa adresează semenilor săi o scrisoare care ar sensibiliza şi pietrele. Redăm în continuare rândurile lăsate de Oana la redacţia ziarului „Unirea”:
„Mă numesc Oana Speranţa Stoica, am 32 de ani şi de la vârsta de 6 ani sufăr de o boală grea, urâtă şi dureroasă numită epidermaliză buloasă distrofică. Am tot corpul afectat pe dinafară, îmi apar bule cu apă pe corp, răni adânci care mi se vindecă foarte greu şi am tot corpul plin de pete maronii şi roşii apărute în urma bulelor şi a rănilor adânci ce nu-mi trec niciodată. Bulele se sparg, le ung cu cremă şi mă pansez, rănile le dezinfectez cu apă şi săpun, apoi le aplic crema şi pansamentul. Se vindecă unele şi apar altele, orice aş face nu pot să vindec definitiv boala, doar să o ameliorez, s-o stopez. Trăiesc cu medicamente de calmare a durerilor pe care de multe ori le suport cu greu.
Fac un apel către inimile dumneavoastră pentru a-mi acorda o şansă la viaţă, la o viaţă normală. Sunt la vârsta la care orice zi poate fi ultima, mi-au spus doctorii că este o minune că am ajuns până la vârsta aceasta şi eu cred că voi învinge această boală şi că mai am multe de făcut în această viaţă, dar singură nu pot. Am nevoie de ajutor, de ajutorul dumneavoastră. Vă rog să mă ajutaţi, pentru că singură nu am nicio putere.
Am fost la o clinică în Germania dar nu mi-am putut face un tratament deoarece nu am avut banii necesari pentru o internare şi un tratament. În plus, din cauza acestei boli mi-au fost afectate şi degetele de la mâini, acestea retractându-se şi deformându-se, astfel că nu le pot folosi la nimic. Am nevoie de cineva să mă ajute permanent.
Pentru a face acest tratament în Germania am nevoie de 120.000 euro, o sumă pe care eu nu o pot avea fără ajutorul dumneavoastră, eu am o pensie de 290 lei pe lună care nu-mi ajunge nici la tratamentul pe care mi-l fac eu cu creme, pansamente şi pastile.
Vă rog nu treceţi cu vederea aceste rânduri în care mi-am expus viaţa crudă pe care o trăiesc şi ajutaţi-mă să mă trezesc din acest cumplit coşmar, să ajung să simt şi eu că trăiesc.
Cred, sper şi nădăjduiesc că mă veţi ajuta şi îmi veţi fi alături să trec peste această grea încercare a vieţii mele. AJUTAŢI-MĂ SĂ TRĂIESC!”
Adresa: Sat Podul lui Paul nr. 34A, oraş Zlatna, judeţul Alba, telefon 0747/267237
CONTURI:
lîn lei Sucursala Zlatna CEC Bank IBAN: RO 98 CECEAB1308RON 0360792
lîn euro – Raiffeisen Bank Sucursala Alba Iulia IBAN RO36RZBR 0000 0600 12143466 cod Swift: ROBU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Levente Polgar – ”colosul” din Alba – va da piept din nou cu giganții Italiei, la Tor des Geants 2024. A intrat în istorie drept singura persoană din lume cu dizabilități care a reușit să termine o astfel de cursă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Levente Polgar – ”colosul” din Alba – va da piept din nou cu giganții Italiei, la Tor des Geants 2024. A intrat în istorie drept singura persoană din lume cu dizabilități care a reușit să termine o astfel de cursă Ultramaratonistul aiudean Polgar Levente va participa și în 2024 la una dintre cele mai dure […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea