Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Revanşă în faţa propriilor suporteri *Voinţa Savini Due Sebeş-„U” Craiova 30-26 (18-11)

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vointa Savini Due Sebes - HCM Fagaras56După două înfrângeri consecutive, printre care una pe teren propriu suferită în faţa propriilor fani, Voinţa Savini Due Sebeş s-a revanşat într-o partidă programată astăzi în faţa echipei Universitatea Craiova. Handbaliştii din Alba s-au impus fără niciun fel de emoţii cu scorul de 30-26, la pauză 18-11.

Aşa cum a promis tehnicianul Alexandru Weber imediat după înfrângerea contra Făgăraşului că echipa se va revanşa în meciul cu Universitatea Craiova, acest lucru s-a adeverit. Voinţa Savini Due Sebeş a turat motoarele încă de la prima minge şi a făcut spectacol în sala „Florin Fleşeriu” din Sebeş. În prima repriză, handbaliştii lui Alexandru Weber s-au impus cu scorul de 18-11, intrând la cabine cu un avantaj liniştitor pe tabelă. În cea de a doua parte sportivii din Sebeş au uitat de primele meciuri în care au pierdut şi au înscris din toate poziţiile, scorul final al partidei fiind acela de 30-26 pentru trupa de băieţi din Sebeş. „A fost un meci bun făcut de băieţii nostri. Nu am avut emoţii că putem pierde această partidă, pe care am controlat-o de la început până la sfârşit. Felicit întreaga echipă pentru efortul depus şi determinarea cu care au luptat şi le mulţumim fanilor care au fost din nou prezenţi în număr mare şi ne-au susţinut necondiţionat” a spus Alexandru Weber, antrenorul Voinţei Savini Due Sebeş, după victoria din faţa Universităţii Craiova.

Pentru Voinţa Savini Due Sebeş au punctat: Cristian Suciu – 11 goluri, Adrian Ţone – 5, Mihai Macarie – 4, Alin Cărăgui – 4, Vlad Breazu – 3, Adrian Cunţan – 2 şi Iulian Grozav 1.

În următoarea etapă, programată pe 16 februarie, Voinţa Savini Due Sebeş va sta, urmând să joace abia în 23 februarie tot în faţa propriilor suporteri contra echipei CSM Satu Mare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur!

Dan HENEGAR

Publicat

în

LPS Alba Iulia – locul secund la Campionatul Național Școlar de Înot, Andrea Zsebe și Matei Turuș – câte 4 medalii de aur! Rezultate excelente obținute de înotătorii de la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia la Campionatul Național Școlar de Înot. Cu 24 de medalii adjudecate și 311 puncte acumulate, echipa LPS Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea