Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Rezultatele necropsiei pilotului Adrian Iovan şi studentei în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni după-amiaza un grav accident aviatic s-a produs în Munţii Apuseni, în urma căruia două persoane au decedat. Este vorba de pilotul Adrian Iovan şi o tânără studentă în vârstă de 23 de ani, care efectua un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni.

În urma autopsiei dr. Floarea Vieru ne-a declarat că Adrian Iovan a suferit un şoc traumatic şi hipotermic şi a decedat în urma expunerii îndelungate la frig.

Tânăra studentă a suferit un mecanism mai complex, fractură de coloană cervicală şi la fel ca şi pilotul avionului a decedat în urma expunerii îndelungate la temperaturi scăzute, având tulburări de dinamică respiratorie şi se pare că a decedat în comuna Horea, din judeţul Alba.

Avionul de tip BN2 aparţinea Şcolii Naţionale de Aviaţie şi transporta organe pentru Agenţia Naţională de Transplant. S-a prăbușit în apropiere de Scărișoara.

Sursa foto: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea