Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

ALBA IULIA: A scăpat hățurile cailor-putere în parcare și a lovit mașina vecinului

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, noaptea trecută, cu privire la faptul că în parcarea unui bloc de pe strada Vasile Goldiş s-a produs un accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că R.N.A., o tânără de 19 ani din municipiu, în timp ce se afla la volanul unui autoturism parcat, a pornit motorul cu scopul de a-i încărca bateria, moment în care autoturismul a pornit de pe loc, tânăra pierzând controlul asupra acestuia, împrejurare în care autoturismul a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că R.N.A. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, motiv pentru care, pe numele său au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

3 mai 1975: Nadia Comăneci, o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 ani și jumătate, devenea campioană absolută a Europei și campioană continentală la sărituri, paralele și bârnă În 3 mai 1975, la Campionatul european (feminin) de gimnastică de la Skien, în Norvegia, Nadia Comăneci, la acea vreme o gimnastă necunoscută în vârstă de 13 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea