Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

S-au născut la locul potrivit ca să devină regii „Balului Bobocilor”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

La Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia a avut loc „Balul Bobocilor”, organizat de circa 30 de elevi din clasele a XI-a de la Colegiul Tehnic „Apulum”, sprijiniţi de câţiva absolvenţi şi viitori absolvenţi. Elevii au fost îndrumaţi de prof. Dana Goţa şi prof. Laura Arăboaei, ajutate de „coregrafa” Ştefana Mărginean.
Cele 6 perechi de concurenţi au trebuit să facă faţă unui număr de 5 probe: imaginaţie (să continue o poveste dată), cultură generală, aptitudini (pantomimă, cântec popular, etc.), proba-supriză (să ghicească melodia fredonată de partener, să colecteze cât mai multe monede de 10 bani de la public, etc.) şi proba de dans. Spectacolul a fost străbătut de variate momente cultural-artistice. Au fost vizionate sceneta „Administratorul de bloc” şi parodia „Translatorul”, care au stârnit hohote de râs şi valuri de apaluze. Parada modei a cuprins îmbrăcăminte confecţionată de clasele de design vestimentar ale colegiului (coordonator prof. Lucia Conţan) şi Centrul Cultural „Augustin Bena” Alba (prof. Ioana Raica). Dansul organizatorilor a fost însă cel care a ridicat sala în picioare, spectatorii angrenându-se în mişcări pe ritmurile antrenante ale muzicii.
La final, juriul a deliberat: Iulia Hada – „Miss Boboc”, Cristian Dalea – „Mister Boboc”, care vor petrece împreună o vacanţă la Arieşeni, Daniela Beldean – „Miss Popularitate”, Adrian Costea – „Mister Popularitate”, toţi primind diplome, flori, câte un tort şi abonamente la săli de sport şi saloane de înfrumuseţare. În plus, fetele au primit căte o poşetă-plic confecţionată din piele în atelierele şcolii, iar băieţii, câte o borsetă pentru cosmetice, realizată tot de maiştri instructori ai Colegiului Tehnic „Apulum”.
Petrecerea a continuat la un local albaiulian, unde invitată a fost trupa Guess Who, renumită pentru versurile „Nu m-am născut la locul potrivit”.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

VIDEO | ZID împotriva alunecărilor de teren, FURAT de pe un drum forestier din Alba: „Îl face ca și pierdut” În anul 2022, un număr de 45 de casete de beton ce formau un zid de sprijin taluz împotriva alunecărilor de teren, pe o lungime de aproximativ 78 de metri liniari, au fost sustrase de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea