Rămâi conectat

Ştirea zilei

Marcatori după timp îndelungat

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Revenit după 4 ani la Alba Iulia, atacantul Dejan Pecarov a punctat la întâiul său joc pentru gruparea din Cetatea Marii Uniri. „Niciodată n-am înscris la debut, la noua echipă. Reuşita înseamnă enorm pentru mine, mai ales că n-am mai marcat din vara anului 2009, de peste doi ani, de când jucam la UTA Arad. Veneam şi după o accidentare, aveam nevoie de acest gol în plan moral. Mă bucur enorm că am reuşit să ajut echipa”, a spus „Peca” (29 ani), ce a avut un sezon anterior 2010-2011 steril (a evoluat la UTA Arad şi Arieşul Turda). Acesta (foto stânga) are parte de un meci special în runda următoare împotriva echipei Poli Timişoara, în curtea căreia a petrecut 13 ani, a început fotbalul, a fost campion naţional la tineret şi a jucat până la 21 ani în „alb-violet”.
l”Este golul carierei”, a afirmat Bălu
Fundaşul dreapta Sorin Bălu (26 ani) a mărturisit că reuşita din jocul de sâmbătă este una specială, prin frumuseţea execuţiei personale. „Se poate spune că este golul carierei până în prezent. Îmi place să pătrund cu mingea la picior în interior, să trag cu stângul, am încercat şi acum şi a ieşit bine. Eu sunt apărător şi nu prea înscriu des, ultima dată am făcut-o pe când jucam la Deva, în urmă cu un an şi jumătate”, a spus fotbalistul ce s-a dovedit cel mai bun de pe teren în etapa a 4-a. „E munca tuturor, e foarte bine că am luat trei puncte şi astfel există linişte la echipă. Fericirea este deosebită mai ales că am învins, pentru că nu este deloc plăcut să înscrii şi să nu culegi roadele, să rămâi cu mâna goală”, a mai adăugat Bălu (foto dreapta), venit în iarnă la Alba Iulia, acesta semnând în intersezon cu divizionara secundă un nou contract valabil un sezon, după ce la un moment dat a cochetat cu Zimbrul Chişinău. Şefii clubului au promis jucătorilor că pentru această victorie vor încasa zilele următoare o primă cifrată la 1200 lei.
Dan HENEGAR
Foto Gazeta Nouă Slatina


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT

Ziarul Unirea

Publicat

în

Urs semnalat la Măgina, municipiul Aiud. A fost emis mesaj RO-ALERT Cetățenii din Măgina, municipiul Aiud,au fost avertizați vineri seara, în jurul orei 22.00, prin RO-Alert, despre prezența unui urs în localitate. Citește și: Camere video montate pe Transfăgărăşan pentru a-i prinde pe cei care hrănesc urșii. Amenzi uriașe pentru cei care dau mâncare animalelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea