Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Legat de proiectul privind Roşia Montană, Traian Băsescu consideră că Dan Şova este „profund incompetent”

Dragoş Suciu

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

dan sovaTraian Băsescu este de părere că ministrul Dan Şova este „profund incompetent”, pentru a face ceva cu Roşia Montantă, acesta trimiţându-i, şefului său, Victor Ponta proiectul de lege privind RMGC, iar premierul bucuros că poate scăpa de responsabilitate, a trimis legea Parlamentului. Mai mult decât atât, preşedintele a afirmat despre actul normativ că „este o lege pe care băieţii de la Roşia Montană Gold Corporation i-au dat-o lui Şova”.

„Nu sunt de acord nici cu poziţia celuilalt lider al USL, domnul Antonescu, care a intrat şi el în jocul «votăm sau nu votăm». Or, Antonescu ştie foarte bine că e neconstituţional proiectul de lege. Ştie de pe acum. Decât să spună «Aprobăm, nu aprobăm», ca să vadă de ce grup se lipeşte, mai bine ar spune: »Domnule Ponta, hai să vedem, că avem o lege neconstituţională, ia-o înapoi. În momentul în care o iei înapoi trimite-l pe Şova s-o ridice de la Parlament şi spune-i să ţi-o lase la birou şi să nu se mai întoarcă în Guvern». Pentru că este iniţiativa acestui ministru profund incompetent”, a mai susţinut Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Traian Băsescu îl critică şi pe liderul PNL, Crin Antonescu şi pe premierul Victor Ponta pentru că lasă o lege care ştiu că oricum va fi respinsă pentru neconstituţionalitate.

„Şova a luat-o frumuşel, i-a spus şefului lui «Ia uitaţi ce lege am făcut, şeful, să trăiţi, rupem gura târgului». Iar şeful lui, bucuros că se mută răspunderea de la el la Parlament, a spus «E bună». Şi Ponta e jurist, nu e inginer, ca mine”, a mai afirmat Băsescu, citat de Mediafax.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii

Bogdan Ilea

Publicat

în

PENSII 2024: Programul pentru recalcularea pensiilor este gata. Anunțul făcut de Ministerul Muncii În ce mod vor fi modificate pensiile românilor odată cu recalcularea din septembrie a fost explicat de către Simona Bucura-Oprescu. Ministrul Muncii a vorbit și despre ce trebuie vârstnicii să facă pentru a le fi adăugate la pensie și sporurile primite pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea