Rămâi conectat

Politică Administrație

Recensământ la PDL Alba: a crescut numărul membrilor de partid

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Democrat-liberalul Marius Hațegan, a făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, un scurt bilanț privind stadiul procesului de reorganizare prin care trece PDL Alba.

Acesta a declarat că în urmă cu câteva zile s-a finalizat o primă etapă, cea referitoare la recensământul membrilor de partid, rezultatul fiind foarte bun: 10.438 de persoane față de 8.200 câte erau înregistrate în anul 2009.

De asemenea, s-a finalizat și alegerea organizațiilor secțiilor de vot pentru alegerile interne, care vor avea ca punct final stabilirea membrilor Biroului Politic Județean, cel mai târziu în luna octombrie 2013.

Marius Hațegan a precizat că din cele 439 de secții de vot existente pe teritoriul județului Alba, PDL are organizații constituite în 435 (mai puțin în 4 secții din Șpring).

În aceste condiții putem spune fără falsă modestie că PDL Alba a fost și rămâne cel mai puternic partid din județ, cu 10.438 de membri, 45 de primari și un președinte de Consiliu Județean”, a concluzionat secretarul general adjunct al organizației PDL Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea