Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Alexandru Samoilă – şef de promoţie la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia: „Anii de liceu sunt cei mai frumoşi”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Florin Alexandru Samoilă este şeful de promoţie din anul 2013 al Colegiului Tehnic „Apulum” din Alba Iulia după ce a terminat cei patru ani de studiu cu media 9,62. După cum ne-a relatat, Florin s-a maturizat foarte mult în anii de liceu, dar a fost şi un bun prilej de a ieşi în evidenţă la olimpiadele şcolare de geografie şi matematică, concursuri la care a ajuns până la faza judeţeană.

„Cei patru ani de școala mi s-au părut mai frumoși decât toți cei 8 ani din școala generală pentru că au fost anii în care am început să văd lumea cu alți ochi și pentru acest lucru vreau să-i mulțumesc domnului profesor Fiţ Florea Alexandru. De asemenea au fost anii care m-au schimbat, de la băiatul model din generală, am ajuns să-mi fie confiscate cărţile de 66 de către profesori și să fiu prins de doamna directoare în timp ce jucam ping-pong în clasă, în ziua în care aveam inspecție” a spus absolventul despre cei 4 ani de liceu, mulţumind totodată profesorilor pentru lecţiile predate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din toamnă tânărul vrea să urmeze Universitatea de Politehnică pentru a se specializa la Facultatea de  Mecanică sau la Facultatea de Electronică.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise, iar cele ale Iadului închise Săptămâna care urmează după Paște este o perioadă de împlinire sufletească, cea mai curată și mai frumoasă perioadă a calendarului bisericest, numită de către preoți și „Raiul anului bisericesc”, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea