Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Casa Artelor din satul Deal, comuna Câlnic, restaurată cu 700.000 de lei din bugetul Consiliului Județean Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

calnic Casa Artelor-3Pentru reabilitarea, modernizarea și mansardarea clădirii Primariei vechi din Câlnic, ce poartă acum numele de Casa Artelor Consiliul Județean Alba a investit 700.000 de lei.

Lucrările pentru reconsolidarea clădirii din patrimoniul arhitectural național, care se afla înainte într-o stare foarte avansată de degradare, au fost finalizate recent, iar obiectivul a fost recepționat de administrația județeană “la cheie”.

Potrivit reprezentanților CJ, clădirea fostei școli interbelice din localitate va fi destinată acalnic-1telierelor de cultură, va face parte din infrastructura pusă la dispoziția artiștilor plastici din județul Alba.

Aici, Consiliul Județean Alba intenționează să organizeze tabere de vară pentru artiști  si oameni de cultură din județ și din țară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un urs periculos, condamnat la moarte în Italia, ar putea fi trimis în România. Care este motivul

Bera Larisa

Publicat

în

Un urs periculos, condamnat la moarte în Italia, ar putea fi trimis în România. Care este motivul Italienii intenționează să trimită în România un urs care a atacat un turist într-o pădure. Deși animalul fusese condamnat la moarte, activiștii au reușit să obțină în instanță suspendarea ordonanței de împușcare a ursului. Citește și: FOTO | […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea