Rămâi conectat

Ştirea zilei

Echipajul judeţului Alba l-a „dovedit” pe primarul oraşului Sinaia şi i-a „luat faţa” lui Victor Ponta

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La startul etapelor a IX-a şi a X-a din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2011, organizat sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, desfăşurate în perioada 22-24 iulie, la Sinaia, s-au înscris în competiţia pentru Trofeul „Sinaia Forever” 76 de piloţi. La start, judeţul Alba a fost reprezentat din nou de Clubul Sportiv Autosport Fair-Play, cu 4 echipaje: Mihai Jr Beldie, mezinul echipei, Cristian Opincariu, Claudiu Negrilă şi Lopăzan Lucian. Revin şi insist asupra faptului că judeţul Alba a fost reprezentat cu cinste în acest concurs, însuşi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, luând „bătaie” de la juniorul Mihai Beldie la categoria H2 iar Cristian Opincariu din Sebeş (locul 2 la clasa 2 roţi motrice) reuşind să-i „ia faţa” lui Victor Ponta, fiind „dovedit” doar de veteranul competiţiilor automobilistice din România – Paul Andronic (imaginea IGPR-ului în campania de reducere a riscului rutier „Alege viaţa!”). După o zi foarte grea, presărată cu lupta la sutimi de secundă, victoria la clasa H2 a revenit lui Mihai Beldie care i-a devansat pe contracandidaţi în ultima urcare de concurs. În a doua zi de concurs Cristi Opincariu, din Sebeş, a câştigat lupta la clasa 2 roţi motrice. Claudiu Negrilă a urcat pe locul 3 la clasa H2.
„Am încercat să mă bucur de şansa de a participa la această etapă, ea fiind etapa mea favorită ca şi configuraţie a traseului. Totodată mi-am îndeplinit obiectivul de a îmbunătăţi timpii cu fiecare urcare. Maşina este extrem de competitivă, la fel şi ceilalţi piloţi. Mă bucură atmosfera de competiţie la un nivel înalt, dintre ocupanţii primelor locuri” a declarat Mihai Beldie Jr. la finalul competiţiei.
Vreau să mulţumesc în special lui Claudiu Negrilă fără de care etapa aceasta, pentru mine, ar fi fost una imposibilă, Clubului Sportiv – prin Mihai Beldie şi Mihaela Beldie, Claudiu David Draiving Academy, Torent Sebeş şi ziarului Unirea.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA
.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Pensionar de 63 de ani sub control judiciar, în urma unor PERCHEZIȚII în Alba într-un dosar de contrabandă asimilată: Bărbatul avea peste 38.000 ţigarete fără marcaj fiscal în locuință

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pensionar de 63 de ani sub control judiciar, în urma unor PERCHEZIȚII în Alba într-un dosar de contrabandă asimilată: Bărbatul avea peste 38.000 ţigarete fără marcaj fiscal în locuință Un pensionar de 63 de ani a fost plasat sub control judiciar, în urma unor PERCHEZIȚII în Alba, într-un dosar de contrabandă asimilată. Bărbatul avea peste […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea