Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Țeparii prin metoda ”Accidentul” lovesc din nou – doi pensionari din Blaj le-au plătit escrocilor mii de euro

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Blaj efectuează cercetări pentru identificarea autorilor a două infracțiuni de înşelăciune comise prin ”metoda accidentul”, fapte în legătură cu care poliţia a fost sesizată în cursul zilei de 15 mai a.c.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în jurul amiezii, un bărbat de 66 de ani, din municipiul Blaj a fost apelat de către o persoană care s-a recomandat ca fiind avocat şi care i-a spus că fiul său a comis un accident rutier în urma căruia o fetiţă a fost grav rănită. Apelantul i-a solicitat cetăţeanului din Blaj să trimită printr-un serviciu de transfer rapid suma de 12.500 lei , reprezentând pretenţia părinţilor fetiţei pentru a nu se adresa cu plângere poliţiei, prin care să reclame accidentul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Bărbatul a răspuns solicitării şi a depus suma de bani prin serviciu de transfer rapid iar ulterior şi-a dat seama că a fost înşelat şi s-a adresat poliţiei.

În acelaşi fel a fost înşelată în cursul zilei de ieri o femeie de 79 de ani, tot din municipiul Blaj, care a depus în contul escrocilor suma de 2.200 de euro.

Pentru a nu deveni victima ale unor astfel de infracţiuni, poliţia recomandă:

– Nu răspundeţi unor solicitări prin care vi se cere de către persoane necunoscute, sub diverse pretexte,  să depuneţi sume de bani într-un anumit cont;

– Dacă sunteţi contactaţi de astfel de persoane, anunţaţi imediat poliţia;


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea