Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

ALBA IULIA: Circulație restricționată pe un sens la podul din Partoș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În această dimineață, la ora 4.00, au început lucrările de reparare a drumului de la intrarea pe podul din Partoș. În prezent se intervine pe sensul de mers Alba – Sebeș. Circulația se desfășoară în condiții de lucru, cu semaforizare corespunzătoare.

Cu toate că timpul estimat pentru aceste reparații a fost pentru întreg weekend-ul, reprezentanții Newamport Compani au anunțat că se dorește finalizarea intervențiilor în această seară.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit reprezentanților administrației locale, sistemul rutier a fost decopertat la adâncimi variabile între 0,8 și 1 m și s-a intervenit cu blocaj de piatra brută – izolat și cu piatră spartă iar ulterior se vor așterne două straturi de mixtură asfaltica. Lungimea totală a porțiunii de drum pe care se lucrează este de 160 ml. După ce asfaltul se va răci, se va interveni pe cealalta bandă de circulație pe sensul de mers Sebeș – Alba.

Pentru a evita aglomerarea acestui tronson de drum, șoferii pot alege și ruta ocolitoare Drâmbar – Ciugud – Oarda iar în cazul deplasării spre Sibiu, ruta Teleac – Berghin – Cunța.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Din 7 mai, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta SJU Alba Iulia: Cum se fac programări

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din 7 mai, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, din incinta SJU Alba Iulia: Cum se fac programări Începând de marți, 7 mai 2024, consultațiile medicale în regim ambulatoriu se efectuează în noul spațiu, proaspăt amenajat, din incinta Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia. Astfel, ambulatoriul de pe strada Mușețelului, nr. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea